SLNEČNÝ 1 IZB. BYT V KRUPINE, MAJERSKÝ RAD

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj pekný 1 izb. byt vo vyhľadávanej lokalite mesta Krupina.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI:
Byt sa nachádza na 3/8 poschodí bytové domu, pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC a kuchyne, z ktorej prechádzame do priestrannej izby.
POPIS NEHNUTELNOSTI :
• rozloha bytu je 37 m2, 3/8 poschodie
• nízke mesačné náklady
• plastové okná
• nové plávajúce podlahy
• pivnica
• výborná dispozícia – slnečná priestranná izba • výborná lokalita, centrum mesta • bezproblémové parkovanie je veľkou výhodou hlavne vo večerných hodinách
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením)

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako je napríklad zateplenie, nové vchodové dvere, plastové okná, nová strecha so zateplením atď.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:
Tento pekný, slnečný byt odporúčam hlavne kvôli jeho výbornej polohe v centre mesta Krupina. Nízke mesačné náklady, dobrá orientácia je veľkou výhodou. Bytový dom je s výťahom, zateplený s dobrými susedskými vzťahmi. Po menšej úprave podľa vkusu nového majiteľa si viem predstaviť príjemné a pokojné bývanie. Určite odporúčam osobnú obhliadku!!!
PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.
TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom SGBT019KA volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 15 v Krupine (Malý rínok) pod zlatníkom.

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Terany - ZNÍŽE...
Predaj 29.900,- €
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Terany - ZNÍŽE...

Ponúkame na predaj jednoizbový byt s podielom na priľahlom pozemku v obci Terany.DISPOZÍCIA: Byt disponuje predsieňou so vstupom do kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom,priechodnou kuchyňou s balkónom...

1-izbový byt 23 m2 Terany