Slnečný 2-izb. byt, parkovanie za rampou, BA IV. DNV, Opletalova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom veľký slnečný 2-izbový byt s lodžiou na ulici Opletalova v lokalite BA IV. Devínska Nová Ves. Celková plocha bytu je 67 m2, nachádza sa na 4. poschodí v 4 poschodovom 15 ročnom tehlovom bytovom dome s výťahom. Nad bytom je nepochôdzne podkrovie.

Dispozícia bytu: vstupná chodba s roldorom, veľká obývacia izba, ktorá je prepojená s kuchyňou a je v nej vstup na lodžiu 7,3 m2 a spálňa s veľkým roldorom. V kúpeľni je vaňa a práčka, v byte je samostatná toaleta.

Byt je orientovaný na J-Z a má pekný výhľad.

STAV BYTU:
15 ročný bytový dom. V byte boli použité kvalitné materiály. Drevená podlaha v spálni, laminátová plávajúca podlaha v obývacej izbe a kuchyni, dlažba v príslušenstve, plastové okná s vnútornými žalúziami, bezpečnostné dvere Sherlock, interiérové dvere a zárubne z dubového masívu. Kúrenie a ohrev teplej vody je zabezpečený plynovým kotlom priamo v byte. K dispozícii je vysokorýchlostný internet (optické káble) a káblová televízia.

Byt je kompletne zariadený (manželská posteľ, vstavané skrine, rozkladacia sedačka, komoda, LED televízor LG,...). Kuchynská linka s elektrospotrebičmi (chladnička s oddelenou mrazničkou, sklo keramická varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu).

PLATBY:
Nájom vrátane energií, vysokorýchlostného internetu, KTV a vyhradeného parkovacieho miesta je 650,- eur, vratný depozit vo výške mesačného nájmu, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:
Tichá rezidenčná zóna. Celý areál okolo domu je oplotený a vjazd dovnútra je cez rampu, detské ihrisko je v areáli. K dispozícii je vyhradené parkovacie miesto. Ďalšie auto sa dá zaparkovať vo vnútri areálu na príjazdovej ceste. MHD pri dome, blízko sú potraviny, kaviareň, pizzeria.

/ 2-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV. DEVÍNSKA NOVÁ VES / LODŽIA / VLASTNÉ KÚRENIE / KOMPLETNE ZARIADENÝ / PARKOVANIE /

Podobné realitné ponuky