Slnečný 3-izbový byt s výhľadom na Považskú Bystricu na prenájom!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na prenájom presvetlený 3-izbový byt na sídlisku Rozkvet s nádherným výhľadom na celé mesto Považská Bystrica! Byt s rozlohou 68 m2 je situovaný na piatom poschodí panelového bytového domu s výťahom. Bytový dom sa nachádza na začiatku sídliska, v smere od mesta.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a prenajíma sa kompletne zariadený. Dispozične byt pozostáva z priestrannej predsiene so vstavanou skriňou, veľkej obývačky, kuchyne so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, rúra na pečenie, umývačka riadu, mikrovlnka, digestor), kúpeľne s vaňou a práčkou, samostatného WC a dvoch spální. Byt má balkón, na ktorý je východ z kuchyne. K bytu prislúcha aj pivnica - 2 m2.

Bytový dom má výbornú polohu z hľadiska dostupnosti do mesta avšak aj v jeho okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - školu, škôlku, zastávku MHD. Priamo v prízemí sa nachádzajú aj potraviny, drogéria, reštaurácia a veľa ďalších obchodov.

Cena nájmu vrátane nákladov na energie je 600 Eur/mesiac, depozit 2 nájmy. Majiteľ preferuje dlhodobý prenájom bez domácich zvierat.

Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté aj vyhotovenie nájomných zmlúv.

Podobné realitné ponuky

TROJIZBOVÝ BYT V RODINNOM DOME NA PRENÁJOM POVAŽSKÁ BYSTRICA, 80 M2
Prenájom 400,- €/mes.
TROJIZBOVÝ BYT V RODINNOM DOME NA PRENÁJOM POVAŽSKÁ BYSTRICA, 80 M2

TUreality ponúka na prenájom nezariadený trojizbový byt v rodinnom dome v Považskej Bystrici o celkovej výmere 80 m2. Byt sa dá využívať aj na bývanie spojené s obchodom alebo so...

3-izbový byt 80 m2 Považská Bystrica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
TROJIZBOVÝ BYT V RODINNOM DOME NA PRENÁJOM POVAŽSKÁ BYSTRICA, 80 M2 400,- €/mes. 3-izbový byt 80 m2 Považská Bystrica prenájom