Slnečný dvojizbáčik - KÚPOU VOĽNÝ - Púchov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Mojmírova
52 m²
7
7
2
pôvodný
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
83.400,- €
Ponúknite vlastnú cenu

38748x zobrazená v zozname / 3813x zobrazená detailne / 405x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka výhradne na predaj dvojizbový byt s rozlohou 52m². Nachádza sa na najvyššom (siedmom) poschodí zatepleného panelového domu na ulici Mojmírova v Púchove.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch nepriechodných obytných miestností, kuchyne, kúpeľne a toalety. Byt má vymenené plastové okná a radiátory, inak je v pôvodnom stave a vyprataný, čo dáva novému majiteľovi priestor na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V izbách sú parkety, zvyšok PVC. Má perfektnú južnú orientáciu, ktorá Vám zaručí celodenný prísun slnka a tepla. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica. K dispozícii je tiež spoločná miestnosť slúžiaca na úschovu bicyklov či kočárov.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou ! Vymenené plastové okná v celom objekte, stúpacie rozvody, nové výťahy, zrekonštruovaná strecha a pivnice. Upratovanie spoločných bytových priestorov zabezpečuje externá firma.

Perfektná lokalita ! Nachádzame sa na mieste s kompletnou občianskou vybavenosťou - školy (materská, základná, stredná, gymnázium), potraviny, reštaurácie, parky, mestský úrad, bankomat, divadlo a iné.

Pre viac informácii alebo záujme o obhliadku nás kontaktujte :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Púchove na ulici Mojmírova

Pozícia realitnej ponuky

83.400,- €
Cena nehnuteľnosti 83.400,- € 212.680,- €
52 m²
Celková rozloha 50 m² 110.25 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--48 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny