SLNEČNÝ REKREAČNÝ POZEMOK S CHATOU PRED VJAZDOM DO DEVINSKEJ NOVEJ VSI

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj príjemný pozemok na príležitostnú rekreáciu o výmere 676 m2, ktorý je pripojený na mestskú vodu a kanalizáciu má riešenú formou septiku. Elektrina na pozemku nie je, avšak už v minulosti sa riešilo možné pripojenie. Možná alternatíva elektriny je formou fotovoltaických panelov, ktoré Vám môžu produkovať elektrinu. Záleží od počtu panelov a kapacity batérie.

Celý pozemok je oplotený a nachádza sa na ňom unimobunka s prístreškom, ktorá bola kompletne pripravená na rekreačné a oddychové účely s vlastnou kuchynkou. samostatné wc s ďalším prístreškom na posedenie. Po celom pozemku sú vysadené ovocné stromy, kríky a je ideálny na pestovanie úrody.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
* Výmera: 676 m2
* Rozmer: 12x56 metra
* IS: mestská voda (v zimnom období sa vypína v celej záhradkarskej osade), septik
* Príjazd možný aj z hlavnej cesty priamo na pozemok
* Pozemok je vedený ako orná pôda a nachádza v záhradkárskom združení
* Vhodný na dlhodobú investíciu

LOKALITA A OKOLIE:
* Bratislavská m. č. Devínska Nová Ves sa postupne začína veľmi rozrastať najmä na začiatku, čo umožní ešte lepšiu občiansku vybavenosť a dostupnosť. Pôsobí veľmi príjemne pre pokojné a rodinné bývanie. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť, vrátane niekoľkých materských a základných škôl, nákupne stredisko, kde sa nachádzajú rôzne služby, obchody s oblečením, domáce potreby, TESCO, gastro priestory, LIDL a potraviny KRAJ. Na začiatku pri diaľničnom obchvate nemôže chýbať ani obľúbený obchodný dom Bory Mall, Kaufland, Möbelix, Merkury Market, Decathlon, Hornbach, Metro a onedlho pribudnú ďalšie nové obchodné reťazce.

ID:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky

VEĽKORYSÁ ZÁHRADA V OBKLOPENÍ PRÍRODY S KRÁSNYM VÝHĽADOM - DNV
Predaj 76.000,- €
VEĽKORYSÁ ZÁHRADA V OBKLOPENÍ PRÍRODY S KRÁSNYM VÝHĽADOM - DNV

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame pozemok o rozlohe 1024m², ktorý sa nachádza v okrajovej časti Devínskej Novej Vsi, v blízkosti Devína. Pozemok je svahovitý, prístup na pozemok je z hlavnej...

Záhrady 1024 m2 Waitov Lom
Pozemok s výmerou 1210m2
Predaj Cena v RK
Pozemok s výmerou 1210m2

Spoločnosť PROPHET REAL ponúka na predaj pozemok s výmerou 1210m2, v mestskej časti Bratislava IV – Devínska Nová Ves. POPIS: Rozmery pozemku: šírka 7m x dĺžka 178m + prístupová cesta...

Záhrady 1210 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Istrijská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
VEĽKORYSÁ ZÁHRADA V OBKLOPENÍ PRÍRODY S KRÁSNYM VÝHĽADOM - DNV 76.000,- € Záhrady 1024 m2 Waitov Lom predaj
Pozemok s výmerou 1210m2 Cena v RK Záhrady 1210 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Istrijská
predaj