ŠPANIELSKO novostavba bytového komplexu vo FINESTRATE

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.:
178 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
279.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

39198x zobrazená v zozname / 3049x zobrazená detailne / 139x zobrazená detailne tento mesiac

Novopostavený obytný komplex vo Finestrate, ktorý sa nachádza v jednej z najlepších oblastí na bývanie na pobreží Costa Blanca!
Novostavba komplexu pozostáva z 20 bungalovov s 2 spálňami a 2 kúpeľňami s prístupom do spoločných priestorov a k bazénu.

Bungalovy na prízemí majú rozlohu 131 m² a sú rozdelené do priestrannej obývacej izby s jedálňou s otvorenou kuchyňou, 2 veľkých spální a 2 kúpeľní a 2 terás s rozlohou 31,40 m² a 25,35 m².

Bungalovy na hornom poschodí majú zastavanú plochu 178,51 m² a sú rozdelené na 2 veľké spálne, 2 kúpeľne, obývaciu izbu s jedálňou a kuchynským kútom, terasu s rozlohou 18,31 m² a nádherné solárium s rozlohou 85,82 m².

Všetky bungalovy majú parkovacie miesto. Domy majú nádherný výhľad na more a panorámu Benidormu.

Finestrat sa nachádza v regióne Marina Baixa na pobreží Costa Blanca, neďaleko susedného Benidormu a asi 40 kilometrov od mesta Alicante a medzinárodného letiska. Benidorm je vzdialený len päť minút jazdy od ubytovania a ponúka všetky služby, ktoré môžete potrebovať, vrátane obchodov, barov, reštaurácií, supermarketov, bánk, lekární a niekoľkých medzinárodných súkromných škôl. V blízkosti pláží Levante, Poniente a Cala de Finestrat s dĺžkou viac ako 6 km, ktoré patria medzi najlepšie v Európe, ocenené Európskou úniou Modrými vlajkami. Všetky služby pre voľný čas, ako sú zábavné parky Aqua Natura, Terra Mítica, Terra Natura, Aqualandia a Mundomar, golfové ihriská Sierra Cortina a Villaitana, turistika a horolezectvo v Puig Campana, neporovnateľné prírodné prostredie alebo pôžitok z vodných športov.

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške do 15%.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my pre Vás nájdeme "PONUKU NA MIERU" .

*** Servis od A po Z ! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.




Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

279.900,- €
Cena nehnuteľnosti 99.000,- € 685.000,- €
178 m²
Celková rozloha 64 m² 450 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha178 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--394 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny