!ŠPANIELSKO! PREDAJ 4i Apartmán - Torrevieja, La Mata, 400m od mora

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Torrevieja
Ulica.: La Mata
85 m²
4
áno
predaj - 4-izbový byt
139.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22579x zobrazená v zozname / 2125x zobrazená detailne / 138x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4i apartmán, s obytnou plochou 85m2, byt pozostáva z 3 izieb, 2 kúpelní, balkóna. Byt je zariadený, k dispozícii klimatizácia, spoločný vonkajší bazén, 400m vzdialenosť od mora

Vlastnosti nehnuteľnosti:


•Oblasť / Mesto La Mata / Torrevieja
•Obytná plocha: 85 m2

•Spálne 3


•Kúpeľne 2
•Vzdialenosť k moru 400 metrov

•Balkón


•Zariadený
•Klimatizácia

•Spoločný bazén, Urbanizácia



Pláž La Mata, s dĺžkou asi 2,5 km a šírkou viac ako 40 m je pokrytá jemným svetlo žltým pieskom. Vstup do vody je mierny a dno je piesočnaté a kamenisté. More láka surferov na pláži Playa de la Mata. K dispozícii sú požičovne ležadiel a slnečníkov, ako aj vodných a športových potrieb. Vybavené detskými ihriskami, ihriskami na plážový volejbal a futbal, masážnymi salónmi. Pláž má mnoho drevených chodníkov pre pohodlný pohyb po území, keď je piesok príliš horúci. Pozdĺž celého pobrežia sú lekárske stanice a záchranné veže. Nájdete tu množstvo reštaurácií, barov, snack barov a stánkov. Pozdĺž pláže prechádza promenáda so zábavnými podnikmi. Mimoriadne obľúbená nočná diskotéka Vella Beach, ktorá je v lete otvorená až do 5 ráno.
Pláž de la Mata nie je v porovnaní s mestskými plážami veľmi preplnená. Tu vždy nájdete neobývané zákutia určené na relaxačnú dovolenku. Medzi návštevníkmi sú vyznávači outdoorových aktivít i lenivého trávenia voľného času v lone prírody. Je pohodlné odpočívať s deťmi. V blízkosti pláže sa nachádza prírodný park Molino del Aqua s borovicovým lesom, malebným kanálom a relaxačnými zónami.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať Hašáková Judita.

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15 %.
** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".
*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

139.900,- €
Cena nehnuteľnosti 230,- € 1.025.000,- €
85 m²
Celková rozloha 60 m² 430 m²
85 m²
Úžitková plocha 60 m² 209.67 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Úžitková plocha85 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JH-314 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.