Splňte si svoj SEN o bývaní - 3-izbový BUNGALOV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal Vám EXKLUZÍVNE ponúka výstavbu NOVOSTAVBY BUNGALOVU.
Dom sa prioritne stavá zo sendvičových panelov(drevo). V cene domu o rozlohe cca 85 m2 je postavenie domu do stavu HOLODOMU - zateplený dom s fasádnou omietkou, priečky, elektrika, vykurovanie odporovým káblom, voda, omietky, okná a dvere....Následne už podľa predstáv nového vlastníka sa dorobia dokončovacie práce v interiéri - sanita, kuchyňa, podlahy - dlažba alebo plávajúce podlahy - tieto práce si už spravíte na vlastné náklady (cca 8.000 €) alebo je možná dohoda k dokončeniu až na klúč.
Výstavbu domu zabezpečuje firma s dlhoročnými skúsenosťami so stavbou domov - viac ako 200 za celú éru fungovania firmy.
Dom je možnosť si pred výstavbou ešte upraviť podľa vlastných predstáv a požiadaviek - typ strechy(sedlová, plochá, šikmá,atď...), rozmiestnenie izieb, otočiť ho na tie "správne" svetové strany, vybrať si odtieň fasády, okien.
V prípade záujmu o daný VYSNÍVANÝ dom - za cenu 3-izbového bytu nás neváhajte kontaktovať. V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na mail

Podobné realitné ponuky

Výstavba Bungalovu Boston, Akciová cena!!!
Predaj 99.000,- €
Výstavba Bungalovu Boston, Akciová cena!!!

Ponúkame výstavbu Bungalovu Boston za akciovú cenu 99 000. Moderný bungalov vhodný pre rodinu, ktorá trávi rada spoločné chvíle. Disponuje tromi spálňami, ktoré majú k dispozícii dve kúpeľne. Otvorená obývačka...

Výstavba domov 88.2 m2 Bytča
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Výstavba Bungalovu Boston, Akciová cena!!! 99.000,- € Výstavba domov 88.2 m2 Bytča predaj