ŠPORTOVÝ AREÁL, VEĽKÉ LEVÁRE, POZEMOK 21Á, ANTUKOVÝ KURT, BAZÉN, KRB,

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme v obci Veľké Leváre športový areál. Je vybudovaný na pozemku o výmere 2091m2. IS- elektrina, mestská voda, 2x studňa - hĺbka 15m, septik. Celý pozemok je oplotený betónovým múrom, takže poskytuje absolútne súkromie. Rozmer pozemku cca 33m x 63m.

Na pozemku je vybudovaný kvalitný antukový kurt s dvojitým podložím. Oplotený je 4m vysokým pletivovým plotom a po jeho vonkajšom obvode sú zdravé dospelé tuje 1m – 5m. Kolmo na kurt stojí betónová tréningová stena s betónovou podlahou. Po celom areáli sú spevnené plochy a chodníky zo zámkovej dlažby, oddelenej od trávnatých plôch obrubníkmi. V areáli je vysadených cca 300 tují + ovocné stromy ( slivky, jabloň, višne, čerešňa, egreše ).

Na pozemku je 9m bazén s vybetónovanou vaňou potiahnutou fóliou so strojovňou a výkonným pieskovým filtrom. Okolo bazéna je položená nová dlažba a vybudovaná vonkajšia sprcha.

Na pozemku sú postavené dve stavby a garáž. Prvá stavba je panelová 6 x 6 m ( kuchynská linka, TV, sauna pre 4 – 6 ľudí, kúpeľňa s teplou vodou a WC, vonku je prístrešok so sedením – masívnym stolom, lavicami a vonkajším krbom) druhá stavba je drevená chata 6 x 7 (3 miestnosti, TV a zariadenie na spanie). Pri vchode je klasická garáž vybavená všetkým údržbárskym náčiním a kosačkou na trávu.

Prírodné veľké ohnisko na večerné posedenie a opekanie.

Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, bazén, rybolov, turistika, cykloturistika, krb, kúpa možná aj na úver.

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Malacky