Starobylý mlyn s nádychom minulosti, 4 podlažia, krytý bazén, Kostolné

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Kostolné
400 m²
265 m²
3
14
verejný vodovod
áno
230/400V
nie
predaj - Budova
189.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

50876x zobrazená v zozname / 4827x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4-podlažný starobylý mlyn s nádychom minulosti v obci Kostolné. Mlyn, ktorý sa nachádza v tichom prostredí na okraji obce, v blízkosti potoka, ponúka po zrekonštruovaní budúcemu majiteľovi rôzne možnosti využitia. Dom postavený v roku 1946 na kamenných základoch má obvodové múry z tehly, priečky a stropy z pevných trámov. Pôvodne slúžil ako mlyn na mletie obilia a výrobu múky pre celý región. Mlyn bol poháňaný vodou z neďalekého potoka Kostolník. V roku 1988 bol kompletne zrekonštruovaný a prerobený na penzión / hotel pre 40 hostí a pre tento účel by mohol po novej rekonštrukcii slúžiť aj teraz. Dom má 4 podlažia, každé podlažie má 100 m2, pôvodne tu boli 2 kuchyne, sauna s 2 sprchami, 2 krby, veľký krytý bazén (10x5m) s vyhrievanými doskami, kúpeľne a WC na každom podlaží. Prvé podzemné podlažie slúžilo ako veľká obývacia izba s krbom a zachovalým mlynským kolesom, bola tu menšia kuchyňa, sklad, sprcha, umývadlo, sauna, WC s umývadlom, východ k bazénu.
Na druhé podlažie je priamy vchod z dvora do mlyna cez malý presklený prístavok a malú chodbu, kde sa nachádzajú drevené schody na poschodie a podzemné podlažie. Hlavnou otvorenou miestnosťou je obývacia izba s krbom a štýlovým pôvodným zariadením mlyna a menšie miestnosti - spálňa a kuchyňa. Tretie, tzv. obytné podlažie ponúka 6 obytných miestností, kúpeľňu a WC. Na štvrtom, podkrovnom podlaží vyniká veľká presvetlená obývacia izba so strešnými oknami, nachádza sa tu kuchynský kút, 4 izby, kúpeľňa so sprchou a WC, sklad. Dom je vhodný na komerčné účely, na bývanie, rekreáciu viacerých rodín. Prístupová cesta k domu je asfaltová, dom má možnosť napojenia na elektrinu, vodu a plyn, ktoré sú v súčasnosti odpojené, odpady boli riešené žumpou, pozemok je oplotený.
Dom je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Ponúka možnosť prepojenia bývania s podnikaním.
Nachádza sa v krásnom a tichom prostredí na konci ulice, v blízkosti potoka.
Obec Kostolné ponúka veľa možností vyžitia. V blízkosti sú vodné nádrže Dubník, Zelená voda, hrady Čachtice, Beckov, Branč, Trenčiansky hrad, kúpele Piešťany, Trenčianske Teplice, lyžiarske strediská Veľká Javorina, Stará Myjava, Bezovec, Horské cyklotrasy na Javorinu, Inovec, okolité hrady a vodné nádrže, ale aj Vážska cyklotrasa pre trekingové bicykle, ktorá vedie z Trnavského až po Žilinský kraj pozdĺž Váhu.
V cene nehnuteľnosti je kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností vrátane úhrady poplatku za návrh na vklad, sprostredkovanie financovania, úhrada poplatku za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľností v prípade, že je úver sprostredkovaný LK REALITY s.r.o., provízia Realitnej kancelárie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja budovy v Kostolnom

Inzerovaný budovu v Kostolnom v cene 189.900,- € má priemernú cenu budovy v Kostolnom. Rozloha má priemernú rozlohu budovy v Kostolnom.

Pozícia realitnej ponuky

189.900,- €
Cena nehnuteľnosti 129.000,- € 369.000,- €
265 m²
Rozloha pozemku 265 m² 5300 m²
130 m²
Zastavaná plocha 130 m² 633 m²
400 m²
Úžitková plocha 400 m² 1266 m²

Kontaktujte

Lenka Kičková

Lenka Kičková

0907197.. zobraziť 0907197011

LK REALITY s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

LK REALITY s.r.o.

Nám. sv. Anny 3146/21, Trenčín 911 01

0907.. zobraziť 0907197011 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku265 m²
Zastavaná plocha130 m²
Úžitková plocha400 m²
Počet poschodí3
Počet izieb14
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Bazénexteriérový
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-244 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.