Stavebné pozemky, CENTRO-športový areál, Čierna Voda, PREDANÉ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Chorvátsky Grob
Ulica.: Vajnorská
1600 m²
neuvedené
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - komerčné
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 9888x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

MITAN® ponúka na predaj STAVEBNÉ POZEMKY č. 16 pre bytovú výstavbu o výmere 1 600 m2 s možnosťou predaja aj po častiach. Pozemky sa nachádzajú v centre Čiernej Vody, obec Chorvátsky Grob pri križovatke prístupových ciest z obce Vajnory a Triblavinskej cesty v časti CENTRO. Územie U 23 je podľa Zmien a doplnkov územného plánu obce platných od júla 2017 určené pre malopodlažnú bytovú zástavbu s funkčným využitím: bývanie v v rodinných domoch, v malopodlažných bytových domoch a telovýchova a šport. Prípustným využitím sú zariadenia občianskej vybavenosti, verejného stravovania a verejného ubytovania. Maximálna zastavanosť je 35% a maximálny počet nadzemných podlaží je 3 plus ustupujúce podlažie. Štruktúra zástavby môže byť radová alebo solitéry.
Pozemky boli pripravované ako súčasť Projektu miestneho Centra - CENTRO, kde už je v prevádzke nový obchodný dom COOP Jednota a pripravuje sa areál školy. Investor si kúpou pozemku pripraví podmienky na jednoduchú výstavbu bytových domov s ponukou všetkých služieb. Obec bude mať priame napojenie na diaľnicu D1 cez diaľničnú križovatku Triblavina. Vzdialenosť od mestskej časti Bratislava - Vajnory je 2 km.
Vedenia inžinierskych sietí sú v dosahu pozemku a sú vyznačené v obrazovej časti inzerátu. Na pozemku sa pripravuje športový areál so športovou halou. CENTRO - športový areál je súčasťou zóny, ktorú pripravujú viacerí investori.

Cena: 110EUR/m2 vrátane provízie


Bližšie informácie na:
Viac informácii o CENTRE nájdete na webovej stránke www.centro.sk


Sme radi že Vám môžeme ponúknuť naše 30-ročné skúsenosti na realitnom trhu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku v Chorvátskom Grobe na ulici Vajnorská

Rozloha komerčného pozemku 1600 m2 je o 2174 metrov menšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Chorvátskom Grobe.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1600 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvofiremné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2195/P/16 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.