Stavebný pozemok 2.100 m2 v centre mesta Levice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
Ulica.: Hradná
2166 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

2926x zobrazená v zozname / 458x zobrazená detailne / 458x zobrazená detailne tento mesiac

Stavebný pozemok v meste Levice na predaj. Nachádza sa v širšom centre mesta, oproti vjazdu do shopping centra. Je rovinatý, slnečný o výmere cca 2.100 m2. V územno plánovacej informácií od mesta Levice, ktorú máme k dispozícií, je táto parcela vhodná na plánovanú výstavbu rodinných domov. Kúpna cena dohodou.

Viac informácií Vám poskytneme v našej RK na .



Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Leviciach na ulici Hradná

Rozloha pozemku na bývanie 2166 m2 je o 213 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Leviciach.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2166 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
InternetTV káblový rozvod
Káblová televíziaáno
Orientáciajužná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--928 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.