Stavebný pozemok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Michalovce
Lokalita.: Lúčky
700 m²
verejný vodovod
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK 17800
Ponúknite vlastnú cenu

29706x zobrazená v zozname / 2984x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

WFK Reality ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Lúčky pri Zemplínskej Šírave, ktorá je vzdialená len 10km od Michaloviec. Pozemok sa nachádza v pokojnej časti, mimo hlavnej cesty. Pozemok je obdĺžnikového tvaru, rozdelený na dve parcely o celkovej výmere 700m2. Inžinierske siete: elektrina, vodovod pred pozemkom. Prístup na pozemok je po obecnej asfaltovej ceste.
Na pozemku sa nachádza staršia chatka v zachovalom stave.
Na všetky Vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku700 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KnMi-10 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.