Stavebný pozemok 751 m2 Lednické Rovné-Medné

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lednické Rovne
Ulica.: Medné
751 m²
predaj - Výstavba domov
45.060,- €
Ponúknite vlastnú cenu

44035x zobrazená v zozname / 4940x zobrazená detailne / 187x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNA PONUKA - VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj pozemok s výmerou 751m2, určený na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chaty. Nachádza sa v časti obce Lednické Rovne - Medné. Táto lokalita ponúka budúcemu majiteľovi maximálny kľud. Zamilujú si ju predovšetkým milovníci prírody, ktorí túžia počas víkendov stráviť čas mimo mesta – využiť možnosti, ktoré daná lokalita ponúka za účelom relaxu na vidieku, turistiky alebo pre tých, ktorí sa rozhodli žiť na dedine v rodinnom dome.

Je tu taktiež množstvo možností využitia danej polohy pozemku pre milovníkov turistiky, cykloturistiky, lyžovania, hubárčenia. Od obce Lednické Rovné v rozsahu približne 10 km sa nachádza okresné mesto Púchov, v obci Lednické Rovné je kompletná občianska vybavenosť – cukráreň, bar, reštaurácie, Pizzeria, Tesco, ZŠ, MŠ, poliklinika, kostol, pošta, kultúrny dom, kino, autobusová stanica. . Napojenie na diaľnicu smer BA/Žilina je približne 10 km od pozemku.

V blízkosti pozemku sa nachádza miesto možného pripojenia na elektrinu.

V prípade záujmu cena 60 eur m2.





V prípade záujmu poskytujeme bezplatné poradenstvo pri výbere HU a zabezpečujeme financovanie kúpy pozemkov spolu s poistením osôb a majetku. Spolupracujeme so všetkými bankami a poisťovňami v SR.

Kontakt: Mária Fursten, tel.: , mail:



Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha751 m²
Vlastníctvoosobné
Statuszrušené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-180460 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.