STAVEBNÝ POZEMOK KRÁSNA Na Hore II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predám stavebný pozemok vo veľkosti 700 m2 na HORE 2, roh ulice Vínna a Modranská. Na pozemok je vydané stavebné povolenie zo dňa 20.8.2016 na dispozične veľmi pekný 4 izbový bungalov s garážou o veľkosti 132,43 m2 + 37,86 m2 terasa.
Ide o samostatne stojaci prízemný rodinný dom určený pre 4-5 člennú rodinu. Prízemie rodinného domu je rozdelené na dennú a nočnú časť. Denná časť sa nachádza v prednej časti domu a tvoria ju kuchyňa s jedálňou, komora, obývacia izba, vstupná chodba + šatník, technická miestnosť, garáž a samostatné WC. V zadnej časti domu sa nachádzajú izby rodinného domu, ktorú tvoria dve detské izby 2x15m2, spálňa rodičov 16m2 + šatník a kúpeľňa s WC 8m2. Z obývacej izby vedie výstup na terasu.
Pozemok je celodenne slnečný, má už postavený obvodový ( oporný ) múr z východnej strany, Vínnej ulice. Vstup do domu bude z Modranskej ulice, pozemok ma komplet inžinierske siete.
Vhodný na okamžitú výstavbu.


Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Košice - Krásna

Stavebný pozemok Košice-Krásna
Predaj 280,- €/m2
Stavebný pozemok Košice-Krásna

Ponúkame vám na predaj stavebný pozemok v obci Košice - Krásna v novej zastavanej časti, pri Smutnej ul.Pozemok má výmeru 1189m2 (rozmery pozemku sú zvýraznené na mape), spolu s...

Pozemky - bývanie 1189 m2 Košice - mestská časť Krásna / Smutná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Stavebný pozemok Košice-Krásna 280,- €/m2 Pozemky - bývanie 1189 m2 Košice - mestská časť Krásna
Smutná
predaj