Stavebný pozemok, Štitáre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Štitáre
640 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

23206x zobrazená v zozname / 2367x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

MOTYČKA realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok o rozlohe 640m² v obci Štitáre. Nehnuteľnosť sa nachádza na mieste, kde je naplánovaná výstavba novej lokality. Štitáre sa nachádzajú pod pohorím Tribeč, vďaka čomu poskytujú oddych aj v priľahlom lese. Obec disponuje plnou občianskou vybavenosťou vrátane mestskej MHD, čo zabezpečuje obyvateľom kvalitný a pohodlný život.

Pozemok je možné zakúpiť bez vybudovanej elektriky a vody na pozemku, alebo s vybudovanou elektrikou a vodou na pozemku. Od toho sa odvíja aj cena za pozemok.

Informácie o lokalite:


Obec Štitáre je vzdialená od krajského mesta Nitra len 10 min. cesty autom. Predstavuje lokalitu vhodnú na bývanie a preferovanú aj mladými rodinami práve vďaka výbornej polohe. Lokalita sa nachádza v blízkosti mesta, ale zároveň poskytuje kľud a pokoj od ruchu krajského mesta. K dispozícií sú rozmanité možnosti pre aktívny oddych, ako napríklad cyklistické trasy a turistické trasy v blízkych lesných oblastiach. Lokalita je dobre dostupná aj verejnou mestskou dopravou, ktorá zabezpečuje pohodlné spojenie s centrom mesta. V Štitároch sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane školy, škôlky a obchodu

Služby MOTYČKA realitná kancelária:


Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený Advokátskou kanceláriou Motyčka, s.r.o. a Notárskym úradom JUDr. Aleny Motyčkovej, sprostredkovateľskú odmenu a všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Priamo v realitnej kancelárii Vám vieme poskytnúť výber vhodného typu domu na pozemok, vypracovať projektovú dokumentáciu k rodinnému domu, vybaviť ohlásenie jednoduchej stavby/stavebného povolenia.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Štitáriach

Rozloha pozemku na bývanie 640 m2 je o 864 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Štitáriach.

Kontaktujte

Jakub Proksa

Jakub Proksa

hovorím po slovensky
0950498.. zobraziť 0950498966

Motyčka & Motyčková s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Motyčka & Motyčková s.r.o.

Štefánikova trieda 52, Nitra 949 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku640 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--22 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.