STAVEBNÝ POZEMOK V LUKRATÍVNEJ ČASTI KOŠICE - PEREŠ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť MFgroup Vám ponúka na predaj stavebný pozemok o rozlohe 1832 m2, ktorý sa nachádza na Krásnohorskej ulici v Košiciach časť Pereš. Šírka pozemku je 15,75 m a dĺžka pozemku je 116,32 m. Pozemok sa nachádza pod lesom v tichej lokalite medzi už postavenými rodinnými domami. Pozemok je rovinatý a veľmi slnečný vďaka svojej orientácii na juh. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete – voda, kanalizácia, elektrina a plyn. V zadnej časti pozemku sa nachádza malá murovaná podpivničená chata o rozlohe 43,60 m2, ktorá pozostáva z jednej miestnosti s krbom. Chatka sa dá využiť ako domček pre hostí, záhradný domček alebo ako vinárnička či dielňa pre kutilov. Pozemok je posledný voľný pozemok v rade, za touto ulicou už nie je možná ďalšia výstavba čo je výhodou, keďže bude zachovaná zeleň a okolitá príroda. Celý pozemok ako aj chatka sú odvodnené.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť: škôlka, potraviny, miestny úrad, reštaurácia, zastávka MHD je vzdialená 250 metrov od pozemku, výborná dostupnosť autom do centra mesta.

Momentálne prebieha aj výstavba OC Pereš, kde bude lekáreň, drogéria, poliklinika, supermarket, veterinárna ambulancia, kaviareň, kvetinárstvo a mnoho ďalšieho, viac informácii nájdete na nasledujúcom linku: https://perespark.sk/

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.
Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie potrieb klienta spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Košice - Pereš

KH-742, Pozemok, záhrada, Košice – Pereš
Predaj 195.000,- €
KH-742, Pozemok, záhrada, Košice – Pereš

Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám predstavujú:Na predaj pozemok/záhradu v Košiciach v mestskej časti Pereš na Gelnickej ulici. Pozemok má právoplatne schválené územné rozhodnutie na...

Pozemky - bývanie 1085 m2 Košice - mestská časť Pereš / Gelnická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
KH-742, Pozemok, záhrada, Košice – Pereš 195.000,- € Pozemky - bývanie 1085 m2 Košice - mestská časť Pereš
Gelnická
predaj