Stavebný pozemok v meste Skalica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
Ulica.: Dlhé Vysoké pole
2153 m²
nie
nie
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
118.415,- €
55,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

39236x zobrazená v zozname / 4732x zobrazená detailne / 272x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality vám ponúka na predaj stavebný pozemok v meste Skalica, ktorý sa nachádza v časti pod Vsokými poľami. Pozemok je na rovine s pekným výhľadom. Širka pozemku je 18m a dĺžka 119m. Celková výmera pozemku je 2153m2. Cena pozemku je 55,-€/m2.

O proti pozemku sa nachádzajú nehnuteľnosti a možnosť prípojky na elektrinu. Iné IS sa v mieste pozemku nenachádzajú. No do budúcna je možnosť dobudovania ostatných sietí, nakoľko sa táto oblasť rozrastá ako stavebné parcele. Pozemok je vhodný aj ako investícia do budúcna, pokiaľ plánujete v blízkej budúcnosti s výstavbou svojho rodinného domu.

Mesto Skalica sa nachádza na západe Slovenska v Trnavskom kraji. Na západe susedí s moravským mestom Hodonín (12 km), na juhozápade s mestom Holíč (6 km), Senica je 23 km juhovýchodne a Myjava 36 km východne. Na severe a západe je mesto ohraničené hranicou s Českom.

Neďaleko Skalice na západe tečie rieka Morava a na juhozápade sa nachádzajú chovné rybníky. Na severovýchode začínajú Biele Karpaty a kopaničiarsky región. Mesto Skalica má kompletnú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu aj historická časť zo začiatku 13. storočia a veľa historických pamiatok. Počet obyvateľov je v Skalici 15 438.
Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si so mnou dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

FB: Reality ZS


www.radoreality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Skalici na ulici Dlhé Vysoké pole

Rozloha pozemku na bývanie 2153 m2 je o 70 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Skalici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Skalici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2153 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodanie
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Orientáciajužná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1621 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.