Štvorizbový byt v tichej lokalite

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom, kompletne prerobený byt, v príjemnej lokalite. Nachádza sa na treťom poschodí bytového domu na ul. A. Hlinku v Piešťanoch.

Dispozične pozostáva z obývacej izby, spálne, dvoch detských izieb, kuchyne, chodby, samostatnej kúpeľne, toalety a loggie. Orientovaný je dvoma smermi, a to denná časť (kuchyňa a obývacia izba) smerom na juh a nočná časť (dve izby a spálňa) na sever.

V roku 2018 prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane rozvodov vody a elektriny, nové podlahy, okná, vstavaný nábytok na mieru, či napríklad klimatizácia. K bytu patrí aj pivnica a nájomca môže užívať aj kočikáreň (bicykliareň) na prízemí domu. Výborná poloha zaručuje kompletnú občiansku vybavenosť (škola, škôlka, lekáreň či obchodné centrum), či bezproblémové parkovanie v okolí domu.

Bývanie vhodné najmä pre rodinu so staršími deťmi. Nájom je stanovený vo výške 540 €/mes. + 110 €/mes. zálohy na energie. Vyžadujeme dvojmesačný depozit.

Do nájmu voľný od 1. februára 2022.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany.
Prenájom 750,- €
Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany.

179615 - Ponúkam na prenájom veľký 4-izbový byt s balkónom o výmere 150m2 v blízkom centre mesta Piešťany, na ulici Pod Párovcami. Nachádza sa na 2. poschodí bytového domu a...

4-izbový byt 150 m2 Piešťany / Pod Párovcami
Prenájom 750,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany. 750,- € 4-izbový byt 150 m2 Piešťany
Pod Párovcami
prenájom