Štýlová garsónka s loggiou v Rači

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovanú garsónku na Rybničnej ulici (menší 1-izbový byt) na hranici mestských častí Vajnory - Rača. Byt sa predáva vrátane nového nábytku IKEA a spotrebičov ako na fotkách. Má zasklenú loggiu s výhľadom na vinice, vďaka orientácii na juhozápad je presvetlený. Za bytovým domom sú MHD zastávky s priamym spojením na Račianske Mýto i k Avionu a bezplatné bezproblémové parkovanie (navyše možnosť vyhradiť preferované parkovacie miesto za 42,-Eur mesačne). Pred bytovkou je park pre psíčkarov (zviera v byte povolené), preliezky, reštaurácia a čoskoro bude otvorený polyfunkčný dom Diamant s obchodmi na prízemí. Bytový dom je zvonku zrekonštruovaný, vstup na čip, kamery, nové stupačky aj výťahy. Nízke mesačné náklady - cca 75,-Eur. Garsónka má kvalitné bezpečnostné dvere, plastové okná Slovaktual, menené elektroinštalácie, vodoinštalácie a nachádza sa na 4.poschodí z 9., plocha bytu je cca 24 m2, balkón má cca 3 m2. Vhodné a cenovo dostupné štartovacie bývanie alebo ako investícia na prenájom. Byt je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, kúpou voľný.

Cena nehnuteľnosti: 82 990,-Eur

Cena zahŕňa kompletný právny a predajný servis, vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky. Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo.
Kontakt:
E-mail:
reality4value.sk

Podobné realitné ponuky

Garsónka 29 m2, balkón, po rekonštrukcii Rača
Predaj 115.990,- €
Garsónka 29 m2, balkón, po rekonštrukcii Rača

Astonreal ponúka na predaj garsónku o výmere 29 m2 v Rači na Pasekách. Byt sa nachádza na 2p/3p bytového domu. Svetlá garsónka vo vyhľadávanej lokalite plnej zelene. Obľúbená lokalita s...

Garsónka 29 m2 Bratislava - Rača / Na pasekách
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Garsónka 29 m2, balkón, po rekonštrukcii Rača 115.990,- € Garsónka 29 m2 Bratislava - Rača
Na pasekách
predaj