Štýlový klimatizovaný 1-izbový byt s balkónom, 40m2,Štúrova, Nitra

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám predstavuje na prenájom veľmi pekný kompletne zrekonštruovaný a zariadený jednoizbový byt v Nitre na ulici Štúrova 40.

Popis NEHNUTEĽNOSTI:

Prejdite sa bytom už teraz cez našu Virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=HzgicY6UwnW

Úžitková plocha nehnuteľnosti predstavuje 40 m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pričom je zariadený v retro štýle s industriálnymi prvkami vrátane jeho doplnkov. Obývací priestor je dostatočne priestranný a rozdelený na oddychovú časť a jedálenskú časť. Podlahy sú tvorené drevenými parketami, pričom v tomto priestore nachádzame i osadenú klimatizačnú jednotku, ktorá byt príjemne schladí v horúcich letných mesiacoch. Obývačka je otvorene prepojená s kuchyňou, ktorá je vybavená dizajnovou kuchynskou linkou s raňajkovým pultom z masívneho dreva. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi - práčka, umývačka riadu, mikrovlnka, rúra, indukčná varná doska, digestor, vstavaná chladnička s mrazničkou. V kombinácií s veľmi peknou dlažbou priestor pôsobí moderne a živo. Z kuchyne sa taktiež dostávame na balkón. Každému budúcemu nájomníkovi bude pobyt v nehnuteľnosti spríjemňovať krásna kúpeľňa s moderným a komfortný walk-in sprchovým kútom. Toaleta je v byte umiestnená samostatne od kúpeľne. Osobné veci, topánky či bundy si po príchode do bytu budete môcť pohodlne odložiť vo vstavanej šatníkovej zostave umiestnej v priestrannej chodbe.

Samozrejmosťou je TV a internet v cene nájmu.

Bytový dom je zrekonštruovaný, čistý, udržiavaný, s príjemnými susedmi.

Celkovo byt pôsobí veľmi vzdušne, moderne a pritom veľmi útulne a teda určite odporúčame jeho osobnú obhliadku.

CENA: 590 eur vrátane energií a internetu.



LOKALITA:

Lokalita posyktuje úplnú občiansku vybavenosť: Lekáreň,Mcdonald, Tesco, Pošta, detské ihrisko, Reštaurácie, Materská škola a veľa ďalšieho.



POŽIADAVKY PRENAJÍMATEĽA :

- bez domácich zvierat
- fajčenie na byte je zakázané

Podobné realitné ponuky