3 izbový mezonet s terasou a záhradou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Projekt reality ponúka na prenájom 3-izbový slnečný byt typu mezonet v Rožňave. Tento štýlový mezonet je kompletne zariadený nábytkom na mieru a elektro spotrebičmi (TV, varná doska, rúra na pečenie, práčka, chladnička s mrazničkou). V byte je zavedené "inteligentné" elektrické podlahové kúrenie, vysokorýchlostný internet, TV s archívom a domáci telefón. K bytu prislúcha súkromná terasa o výmere 10,30 m2 a spoločná záhrada záhrada s altánkom o výmere (1204 m2). Pozemok je kompletne oplotený, vstup na parkovanie auta je cez elektrickú bránu. Bytový dom Villa Elena pozostáva z 8 bytových jednotiek, každý so samostatným vstupom do bytu.

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 1 izby, otvorenej dispozície obývačky a kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, v podkroví sa nachádza ďalšia priestranná izba s výhľadom na rybníky.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* v roku 2017 prebehla kompletná rekonštrukcia bytového domu Villa Elena
* ohrev teplej vody je zabezpečený bojlerom
* plávajúca podlaha - prízemie, koberec - podkrovie
* v kuchyni sa nachádza moderná kuchynská linka, so vstavanou rúrou na pečenie a sklokeramickou varnou doskou
* kúpeľňa je obložená keramickým obkladom, z časti farebnou mozaikou, z kuchyne je presvetlená veľkým priehľadným sklom
* terasa je s výhľadom na les, záhradu a susediace rybníky
* zaujímavé podsvietenie interiéru bytu
* mesačný nájom 490 EUR + 150 EUR energie (v cene nájmu je aj internet, TV s archívom a 1 parkovacie miesto v areáli)
* domáci miláčikovia menšieho vzrastu sú vítaní

LOKALITA a OKOLIE:
V blízkosti (len 2 km do centra mesta) je kompletná občianska vybavenosť. Lokalita ponúka mnoho možností na turistiku a cyklotúry.

POHĽAD MAKLÉRA:
Byt typu mezonet je moderne a vkusne zariadený, s využitím prírodných materiálov. Pôsobí naozaj útulne a dýcha veľmi príjemnou atmosférou. Veľkou výhodou je záhrada s altánkom, ktorá poskytne budúcemu nájomcovi priestor pre relax a zábavu. Byt je ideálny pre tých, čo sa chcú nasťahovať bez ďalších investícií a ďalšej rekonštrukcie, a pritom mať bývanie v tichej lokalite obklopenej prírodou s výhľadom na les a neďaleké rybníky. Nehnuteľnosť určite stojí za Vašu pozornosť. Voľný ihneď.

Podobné realitné ponuky