Svetlý a priestranný 4-izbový byt na predaj, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária HOME&LIVING ponúka na predaj 4 izbový byt v príjemnej a zelenej časti Podunajských Biskupíc – Medzijarky, na Estónskej ulici.
Byt sa nachádza na šiestom poschodí (zo 7) bytového domu s výťahom, v pokojnej lokalite s výhľadom na Malý Dunaj a most vedúci do Vrakunského lesoparku. V záplave zelene sa črtajú blízke záhrady a rodinné domy v mestskej časti Vrakuňa. Obytný dom je po kompletnej obnove, je zateplený, má vymenené stúpačky, vyregulované kúrenie a nový výťah.

Dispozícia bytu

Byt má celkovú plochu 82,08 m2 (78,11 m2 + loggia 3,97 m2) a bol rekonštruovaný pred 10 rokmi.
Je teplý, svetlý a priestranný a dobre dispozične riešený. Pozostáva z obývacej izby a 3 samostatných nepriechodných izieb, kúpeľne, WC, predsiene, loggie a pivnice (6 m2). Má murované jadro, plastové okná, bezpečnostné dvere, nové rozvody elektroinštalácie a rozvodnú skriňu, kuchynskú linku. Interiérové dvere a zárubne sú pôvodné. Zvláštnosťou bytu sú sádrové ozdobné štuky v dvoch izbách.

Vstupná hala (9,25 m2): Nová dlažba, bezpečnostné vchodové dvere 9 bodové Sherlock. Zo vstupnej haly sa vchádza do pracovne, detskej izby, obývacej izby, WC a kúpeľne.
Obývacia izba (18,45 m2): podlaha gres, privedená káblovka, zamurovaný rozvod na reproduktory domáceho kina 5.1. Izba je priechodná – spája kuchyňu, vstupnú halu a spálňu.
Spálňa (12,24 m2): Kompletne upravená - stierky a štuková výzdoba na stenách a strope (pravá sádrová štuka), Roll door vstavaná skriňa cez celú dĺžku steny s celo zrkadlovými zasúvacími dverami (4), nový radiátor, plastové okno a dvere na loggiu, interiérové okenné žalúzie. Plávajúca podlaha.
Loggia (3,97 m2): nová dlažba, samostatné osvetlenie. Pripravená elektroinštalácia na montáž vonkajších okenných žalúzií na okno a balkónové dvere s integrovaním ovládaním vo vypínači osvetlenia v spálni.
Detská izba (12,42 m2): pôvodný stav, interiérové okenné žalúzie.
Pracovňa (11,80 m2): Kompletne upravená - výrazná a veľmi exkluzívna štuková výzdoba na stenách a strope (pravá sádrová štuka). Zvislé žalúzie na okne, interiérové okenné žalúzie.
Kuchyňa (8,87 m2): Po kompletnej rekonštrukcii. Nová kuchynská linka vyššej triedy Decodom, plynový šporák a elektrická rúra, nerezový digestor s odsávaním. Umývačka riadu. Podlaha gres. Práčka v kuchynskej linke.
Kúpeľňa (2,57 m2): Samostatná, po rekonštrukcia. Nová dlažba a obkladačky. Zrkadlo cez celú stenu. Rohová plastová vaňa. Ventilátor s odsávaním.
WC (0,95 m2): Samostatné. Nová sanita a dlažba. Biely drevený obklad jadra na mieru. Ventilátor s odsávaním.
Kumbál (1,56 m2): Priestor tvoriaci „L“ k vstupnej hale vznikol zamurovaním spojovacej chodby z haly do kuchyne. Využíva sa ako šatník na sezónne veci a úložný priestor.

Orientácia okien: kuchyňa + obývacia miestnosť na severozápad, spálňa, detská izba a pracovňa na juhovýchod.
Na poschodí v stúpačke sú k dispozícii prípojky káblovky a internetu od Orange, T-Com, UPC a pevná linka od Telekom. Na jednom poschodí sú iba dva byty, v druhom byte je mladšia rodina s dvoma deťmi. Susedské vzťahy sú bezproblémové. Medzi obyvateľmi vchodu nie sú problémové alebo asociálne typy. Prevažujú usporiadané rodiny mladšieho až stredného veku s menšími až odrastenými deťmi a seniori. Takéto zloženie je i v okolitých vchodoch a na celej ulici.

Lokalita

Bytový dom je situovaný na okraji sídliska Medzijarky, hraničiaci s mestskou časťou Vrakuňa. Je dostatočne vzdialený od centra sídliska Podunajské Biskupice. Z okien oboch strán bytu sa vám naskytne pohľad plný zelene. Obytný dom je súčasťou uzavretého širokého kruhu viacerých obytných domov, do ktorého nie je možné sa dostať autom. Cesta a parkovacie možnosti sú vedené po vonkajšej strane domov. Vo vnútri medzi domami je iba zeleň a trávnaté plochy, popretkávané chodníčkami pre peších. Súčasťou je i tzv. „závodná dráha“ – chodník s rôznym výškovým členením a mnohými zákrutami, určený pre cyklistov, korčuliarov alebo na prechádzky s kočíkom.V blízkosti sa nachádza most pre peších vedúci na druhú stranu Malého Dunaja do Vrakunského lesoparku. Lokalita ponúka športové vyžitie - bežci a cyklisti sa po hrádzi Malého Dunaja dostanú do prístavu osobných lodí na hlavnom toku Dunaja, až do Hamuliakova. V blízkosti je menej služieb a reštauračných podnikov, preto toto miesto nie je cieľom ani tranzitom pre „asociálov“. Je to bezpečná a kľudná lokalita.
Parkovanie bezproblémové. Aj neskoro večer pri maximálnom zaplnení parkovacích plôch sa dá zaparkovať do vzdialenosti m od vchodu.

MHD zastávka autobusu cca 400 m, trolejbusu cca 900 m.
Služby vzdialené do 500 m: Pizza Mizza, Akiko sushi restaurant, zmrzlina Europa.
Služby vzdialené do 1 km: Tesco Expres, Terno, Teta, domáce potreby, Pošta, Vassal Gym, bankomat. A vo vzdialenosti do 2 km už sú dostupné mnohé iné predajne a služby, vrátane supermarketov Lidl a Billa.
Školy: Materská škola Estonáčik 120 m, škôlka Sovička a súkromná škôlka a jasle happy kid sú vzdialené do 500 m, Základná škola 900 m.

Cena bytu je 163 000 EUR

Cena bytu je vrátane provízie RK. Poskytneme Vám kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme súdneho znalca, poradenstvo právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa.
Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č., prípadne e-mailom na adrese: Kanceláriu Home & Living nájdete na Plynárenskej 7/A v Bratislave. Tešíme sa na Vás !

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Bratislava - Podunajské Biskupice

Babony TRE Vám ponúka priestranný  4 izb. byt na Krajinskej ul.
Predaj 330.000,- €
Babony TRE Vám ponúka priestranný 4 izb. byt na Krajinskej ul.

Babony TRE Vám ponúka priestranný 4 izb. byt s garážou na ulici Krajinská, Bratislava - m.č. Podunajské Biskupice, 91, 28 m2.BYT: Byt má výmeru 91,28 m2 +...

4-izbový byt 91.28 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Krajinská
Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice
Predaj 184.900,- €
Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice

Pozrite si video https://youtu.be/kjoOykuGNIU alebo virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=Mx7CEe4BwBG 4-izbového bytu, ktorý sa nachádza na Bodrockej ulici č. 9 v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. Osobnú obhliadku...

4-izbový byt 79 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Bodrocká 9
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Babony TRE Vám ponúka priestranný 4 izb. byt na Krajinskej ul. 330.000,- € 4-izbový byt 91.28 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Krajinská
predaj
Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice 184.900,- € 4-izbový byt 79 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Bodrocká 9
predaj