Kancelárske priestory, v centre mesta Trnavy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
190.76 m²
1
5
nie
áno
prenájom - Kancelárie
1.590,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

85685x zobrazená v zozname / 19504x zobrazená detailne / 364x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v centre Trnavy. V celých priestoroch je podlahové kúrenie, klimatizácia a alarm. Celková rozloha priestorov je 190 m2. Dispozične pozostávajú zo vstupnej chodby, piatich miestností, kuchynky, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, 2x samostatné WC. Plyn a kúrenie je v cene nájmu, elektrina sa platí zvlášť - samostatný merač. Priestory sa prenajímajú bez nábytku. Možnosť parkovania jedného auta vo dvore.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Trnave

Inzerovaný kanceláriu v Trnave v cene 1.590,- €/mes. je o 917 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Trnave. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 kancelárií v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-ZT...

Pozícia realitnej ponuky

1.590,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 7,- €/mes. 1.590,- €/mes.
190.76 m²
Úžitková plocha 10 m² 190.76 m²

Kontaktujte

Tibor Hinca

Tibor Hinca

hovorím po slovensky
0905626.. zobraziť 0905 626765

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha190.76 m²
Poschodie1
Počet izieb5
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ZT-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny