* NOVOSTAVBA - 5i rodinný dom s garážou, 4á pozemok, Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Johna Dopyeru
157.45 m²
400 m²
2
5
áno - 1 auto
holopriestor
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

220691x zobrazená v zozname / 12119x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novostavbu 5i rodinného domu s garážou (dvojdom) vo vyhľadávanej lokalite Kamenný mlyn, ul. Johna Dopyeru, Trnava. Nachádza sa na rovinatom pozemku o rozlohe 400m2 (zostávajúca oddychová časť za domom komfortných 9x21,5m), zastavaná plocha 103m2, úžitková plocha 157,45m2. Dispozične pozostáva: prízemie - zádverie, vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a východom na terasu, kúpeľňa s WC, schody, garáž, poschodie - 4x izba, kúpeľňa (navrhnutá vaňa aj sprchový kút), technická miestnosť. Prestrešený vstup, príprava na klimatizáciu, príprava na zabezpečovací systém, príprava na rekuperáciu, vydláždená parkovacia plocha pre 2 autá a prístupový chodník v cene, 100% overená kvalita, predáva sa v štádiu holodom. Stavané tradičnou technológiou (presná tehla) s použitím certifikovaných materiálov, kúrenie podlahové teplovodné vrátane kotla, oplotenie z troch strán.

IS - voda, kanalizácia, elektrina, plyn, optika.



Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trnave na ulici Johna Dopyeru

Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-HT...

Kontaktujte

Tibor Hinca

Tibor Hinca

hovorím po slovensky
0905626.. zobraziť 0905 626765

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Zastavaná plocha103 m²
Celková rozloha157.45 m²
Úžitková plocha157.45 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-HT1-45 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.