Top investícia na zhodnotenie fin zdrojov viac ako 15% p.a.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Top investícia významné zhodnotenie finančných zdrojov až do 20% ročne.

Naša RK ponúka k predaju luxusnú nehnuteľnosť, rekonštrukciu bývalej materskej škôlky, na ulici Hradská v Bratislave Vrakuni. Ide o dvojposchodovú obytnú budovu v súčasnosti prerobenú na rodinnú vilu o podlažnej výmere 550 m2 s 10 izbami v dvoch budovách, s dvojgarážou na pozemku o rozlohe 1000 m2. Celá nehnuteľnosť bola bankovým znalcom ohodnotená na cca 730 000, Eur.

Rodinnú vilu je možné využívať buď ako viacgeneračný luxusný dom, alebo ho prerobiť na obytný dom so 4 bytovými jednotkami po cca 85 m2, každá k predaju alebo prenájmu, alebo prerobiť na ubytovňu pre zamestnancov s 60 lôžkami. Počet spŕch a záchodov je postačujúci, Takáto investícia by pri nájme 150,- Eur mesačne priniesla v hrubom ročne 108 000,-€ čo znamená zhodnotenie skoro 20% ročne !!! pri ročných nákladoch na energie cca 6000,-€ a nutnosti rekonštrukcie a úprave priestorov vo výške 30-40 tisíc. A to bez ohľadu na prípadne otrasy na finančnom trhu a zmene meny.
Investícia finančných zdrojov, v neistých časoch, do správnych nehnuteľností, s garanciou istého mesačného, či ročného finančného výnosu, bola vždy jednou z najrozumnejších poistiek pre ich záchranu a ochranu, správnou voľbou pre budúcnosť. Dejiny a história 20 storočia nám dáva za pravdu.


Pre developerov je možnosť na voľnej časti pozemku postaviť luxusnú bytovku so 4 až 8 bytmi, prípadne rozšíriť ubytovňu o ďalšich 40- 60 ubytovacích miest.

Majiteľ odchádza do zahraničia a predáva nehnuteľnosť len za o málo vyššiu cenu ako je hodnota zvyšnej nesplatenej časti hypotéky .

Preto je cena i s províziou len vo výške 470 000,-Eur.
Kúpa tejto nehnuteľnosti je ako dlhodobá investícia plne svojou návratnosťou garantovaná !!!!!

Všetky následne investície, za účelom prerobenia na obytný dom, alebo ubytovňu, len zvyšujú bonitu a cenu tejto nehnuteľnosti.



V prípade záujmu volajte na telefónne číslo
Milan Kováčik - maklér
mail

Podobné realitné ponuky