Top investícia: Polyfunkčný objekt s trojizbovým bytom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
133 m²
predaj - Budova
274.444,- € + provízia pre RK
Ponúknite vlastnú cenu

44632x zobrazená v zozname / 6216x zobrazená detailne / 178x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj polyfunkčnú budovu v lukratívnej časti Dunajskej Stredy, pozostávajúcu z 2 oddelených častí, postavenú v roku 2003. Táto skvelá investícia ponúka možnosť podnikať a bývať na jednom mieste, či využiť priestory ako obchody, kancelárske priestory, zdravotnícke centrum, alebo ako 2 trojizbové byty.

LOKALITA:


Nehnuteľnosť sa nachádza 5 min peši od centra mesta oproti nemocnici.

DISPOZÍCIA a VYBAVENIE:


Dom má dve nadzemné podlažia, s celkovou výmerou 133 m2.
Priestory sú toho času využívané na účely:
1.na prízemí sú 3 obchodné priestory s úžitkovou plochou 8m2,16m2 a 20 m2. Do obchodu sa vchádza z ulice a je možné vychádzať na dvor. Tieto obchodné priestory majú spolu jednu sociálnu miestnosť (WC) o rozlohe 12 m2, ktorá sa nachádza vzadu na dvore spojenú so skladom a s kuchynskou časťou. Prízemné priestory majú 1 meradlo energii. Vykurovanie prízemných priestorov je plynovými s gamatkami a ohrev TUV zabezpečuje bojler.
2. v podkroví sa nachádza trojizbový byt s úžitkovou plochou 62 m2. Z bočnej strany budovy sa schodmi prichádza do bytu. Byt je dispozične riešený tak, že vedľa predsiene na pravej strane sa nachádza komora a z ľavej strany sa vchádza do kuchyne, z ktorej vedú 3 dvere – do kúpelne s toaletou, do detskej izby a do obývačky, cez ktorú je možné prejsť do jedálne. Z obývačky sa prechádza do spálne. Vykurovanie a ohrev TUV zabezpečuje plynový kotol.

K objektu sú privedené všetky inžinierske siete, prípojka vody a kanalizácia.

EXTERIÉR


Vonkajšia fasáda bola zateplená a vymaľovaná v roku 2013. Konštrukcia budovy je tehla.
Pred budovou je vlastné parkovisko pre 2 autá.

Ďalšie informácie


Z obchodov sú momentálne dva v nájme. V prípade záujmu, je mozné dohodnúť sa na predĺžení prenájmu (toho času je nájomné v sume 400 eur/ mesacne + príplatok energie a kúrenie.), prípadne nájom vypovedať.

K cene nehnuteľnosti bude pripočítaná provízia pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti.
Zároveň Vám naši šikovní finanční poradcovia BEZPLATNE poradia kde a ako získate finančné prostriedky na kúpu nehnuteľnosti a pomôžu Vám vybaviť najvýhodnejší úver.

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať ešte dnes.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja budovy v Dunajskej Strede

Inzerovaný budovu v Dunajskej Strede v cene 274.444,- € je o 45.027 € lacnejší ako je priemerná cena budovy v Dunajskej Strede. Rozloha je o 191 metrov menšia ako je priemerná rozloha budovy v Dunajskej Strede. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 budovy v Dunajskej Strede. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910777.., uveďte číslo ponuky ZR-69...

Pozícia realitnej ponuky

274.444,- €
Cena nehnuteľnosti 185.000,- € 320.000,- €
133 m²
Úžitková plocha 133 m² 820 m²

Kontaktujte

Tomáš  Domonkos

Tomáš Domonkos

hovorím po slovensky
0910777.. zobraziť 0910777228

Amela Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Amela Real, s.r.o.

Slnečnicová ulica 2018/36A, Rovinka 900 41

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha133 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-693369 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.