TOP PONUKA!! K predaju vinohrady a biofarma v Rakúsku nad Viedňou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame ako výhodnú investíciu vinohrad a ornú pôdu v Rakúsku na biopoľnohospodárenie

V okrese Mistelbach,v malebnej pahorkatine blízko hraníc z Českou Republikou pod Mikulovom cca 55 km od okrajovej oblasti Viedne sa predáva súkromný dlhoročne hospodáriaci vinársky a biopoľnohospodársky podnik s celkovou výmerou obhospodarovanej pôdy cca 80 ha. Hlavným zdrojom príjmov podniku je vinohradníctvo. Na cca. 41 hektároch je zasadené biele hrozno. Predo všetkým ide o odrody Chardonnay - cca 90%, Veltlín zelený, Rizling vlašský a rýnsky. Už roky sa predáva vysokokvalitne hrozno významnému producentovi vín, vďaka čomu sa dosahuje aj na rakúske pomery nadštandardný prijem z predaja tohoto hrozna.
Poľnohospodárska činnosť sa vykonáva na celých 80 hektároch.Na pozemkoch kde sa nepestuje viníč -cca 39 ha sa pestuje stará obilná odroda pšenice - špalda za prísnych noriem na pestovanie biopotravín. Medzi ročnými výmenami-každá druhá sejba- sa sadí lucerna.
Súčasťou predajnej ceny sú hospodárske budovy so strojným vybavením na pestovanie a zber hrozna, medzi inými 5 traktorov, 1 kombajn, atď. Je daná tiež možnosť, dokúpiť k výrobnému podniku i obytnú budovu súčasného majiteľa, prípadne po dohode s kupcom je majiteľ ochotný zostať ako výrobný riaditeľ na dohodnutú dobu.
Predmetom ponuky k predaju je poľnohodpodársky funkčný podnik s pozemkami na pestovanie a to nasledovne
Plochy: vinohrad-vlastné pozemky 21 ha, v prenájme 20 ha- nájomná zmluva nie je časovo obmedzená
Celkovo orná pôda- vlastná plocha ca. 30 ha, prenajaté 50 hektárov
Cena ponúkaného poľnohospodárskeho podniku je cca ,- Eur

Cena obytného domu je mimo uvedenú cenovú ponuku a je majiteľom stanovená na cca. 300.000. Eur

Návratnosť investície vo výške ,- Eur je pri priemernej ročnej produkcii vysokokvalitného hrozna, cca 10-15 ton hrozna z jedného hektáru a 3 tony pšenice špalda z ha, medzi 10 až 12 rokov. Bruto výnos z predaja produkcie podniku je ročne okolo 1 milión Eur


Ide o investíciu - kúpu vysoko kvalitnej výroby poľnohospodárskych potravin s 1000 ročnou tradíciou , ktorá už po niekoľkých rokoch je zdrojom nadštandardného príjmu odolného voči vplyvu všetkým hospodárskych kríz.

Kúpou tejto investície subjektom z mimo EU je možný bezproblémový transfer finančného kapitálu, ohrozovaného súčasnou bankovou a menovou krízou,do trvácnej, časom a históriou preverenej, vždy predajnej, dlhodobej komodity.

V prípade záujmu volajte na tel. číslo

Podobné realitné ponuky