TOP PONUKA: Krásny 2i apartmán s veľkou terasou 40 m2, Veľká Lomnica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Krásny 2i apartmán s terasou 40 m2 a nádherným výhľadom na Vysoké Tatry, Veľká Lomnica.

Pozrite si HD Video: youtube.com/watch?v=5SL8EcwQux4

Na prenájom zariadený krásny 2i apartmán v tichej lokalite plnej zelene v Tatragolf Mountain Resort.

- ulica: Termálna
- izby: 2
- plocha: 41 m2
- stav: Novostavba
- výťah
- francúzsky balkón
- terasa 40 m2
- orientácia apartmánu: Z
- tichá lokalita, krásny výhľad na Vysoké Tatry, bezproblémové parkovanie, golfové ihrisko

Prenájom 2-izbového apartmánu, Termálna ulica, Veľká Lomnica, okres: Kežmarok. Podlahová plocha bytu je 41 m2 + francúzsky balkón + 40 m2 terasa. Byt je v osobnom vlastníctve. Nachádza sa na 1. poschodí z 4, výťah.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývacou izbou so vstupom na veľkú terasu, nepriechodná spálňa s francúzskym balkónom, šatník, kúpelňa s WC.

Vybavenie bytu: vstupná chodba s vešiakovou stenou so zrkadlom, kuchyňa s kuchynskou linkou, sklo keramická varná doska, chladnička, mikrovlnná rúra, hriankovač, rýchlovarná kanvica, jedálenský stôl so stoličkami, obývacia izba s pohovkou, konferenčný stolík, TV, stojaca lampa, spálňa s veľkou manželskou posteľou, 2x nočný stolík, šatníková skriňa, šatník, kúpelňa s vaňou, umývadlo, zrkadlo, WC.

Lokalita: príjemná a tichá lokalita s krásnym výhľadom na Tatranské kopce, 27 jamkové golfové ihrisko, cyklistické chodníky, jazda na koni, zjazdové a bežecké lyžovanie, korčuľovanie, súkromný Wellness, detský kútik, reštaurácia.
V blízkej lokalite sa nachádzajú: 5 km - Aquapark Poprad, 5 km - Thermal park Vrbov, 7 km - Tatranská Lomnica, 10 km - Starý Smokovec, 12 km - Tatránska Kotlina - Belianska jaskyňa, 29 km - Štrbské Pleso, 30 km - Levoča, 45 km - Spišský hrad - Spišská Kapitula.

Možnosť prístelky pre 2 osoby na rozkladacom gauči a kresle.

Parkovanie bezproblémové pred Resortom.



Kontakt:

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Kežmarok