TOP ponuka, Penzión Bezovec, Nová Lehota

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zenith Reality Vám ponúka na predaj zabehnutý a plne funkčný Penzión Bezovec v Novej Lehote, okres Nové Mesto nad Váhom. Penzión sa nachádza priamo pri zjazdovke s plne funkčným vlekom. Penzión je postavený na pozemku o rozlohe 765 m2. Príjazdová cesta je asfaltová s bezproblémovým prístupom a parkovanie je zabezpečené vo vlastnom dvore prípadne pri Penzióne je záchytné parkovisko pre lyžiarov a turristov.

Penzión sa predáva kompletne a veľmi vkusne zariadený nábytkom a spotrebičmi.


Dispozícia penziónu pozostáva z prízemia v ktorom sa nachádza reštaurácia s kapacitou 50-60 miest, kuchyňa, prípravovňa, sklady, sauna, jacuzzi, relaxačná zóna, spoločné sociálne zariadenia zvlášť pre mužov a pre ženy. Prvé poschodie pozostáva z recepcie, foyer, kancelárie, lyžiarne, zo zasadacej - školiacej miestnosti pre cca 40 ľudí, technického skladu, kotolne, bezbariérových izieb, apartmánu pre personál. V penzióne sa nachádza dokopy 8 trojlôžkových, 9 dvojlôžkových izieb a 2 apartmány. Každá izba a apartmán má vlastnú kúpeľňu a toaletu. K penziónu sa predáva aj vonkajší bufet - výčap s posedením a grillom.

Penzión je na pojený na obecnú vodu (vlastná prípojka) na elektriku, plyn je dodávaný formou zásobníku.

Lokalita Nová Lehota poskytuje množstvo možností na turistiku, nachádza sa pri penzióne "Nový Zéland" a obec je známa a veľmi navštevovaná kvôli natáčaniu Hornej Dolnej.

Cena za uvedený penzión s pozemkom a kompletným zariadením je 329.000,-/€. Uvedená cena je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky