Vidiecky rod.dom 183m2 na poz.15á, Dol.Chotár

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Dolný Chotár
183 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
45.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

39046x zobrazená v zozname / 4653x zobrazená detailne / 198x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si začnete prezerať inzerát nehnuteľnosti, páči sa skopírujte si tento odkaz:
- s videom nehnuteľnosti: ***https://youtu.be/b_X-NA02-hY***
- s 3D prehliadkou nehnuteľnosti: ***https://my.matterport.com/show/?m=yeBKt5BntaS***
TUreality Vám exkluzívne ponúka na predaj vidiecky rodinný dom 183m2 na pozemku 1500m2 v obci Dolný Chotár. Dom je postavený zo zemitých tehál, nepodpivničený.
Jedná sa o vaľkový dom, čiže dom z nepálených tehál. Nepálená tehla je dostatočne pevný a trvácny materiál. Správne postavené a udržiavané hlinené stavby tu stoja už viac ako 100 rokov. O ich životnosti teda nemáme dôvod pochybovať.
Dom dispozične pozostáva z presklenej vstupnej verandy, z ktorej sa prechádza do kuchyne a ďalšej izby. Táto izba je priechodná, po ľavej strane sa nachádza izba s výhľadom do ulice, po pravej strane izba presvetlená oblokmi z verandy.
Zadná časť domu má samostatný vstup disponujúci jednou veľkou izbou a komorou. V minulosti to bola druhá bytová jednotka domu.
Vytvorili sme pre Vás vizualizácie, ktorými sa možete nechať inšpirovať v prípade, že by ste sa rozhodli tento tradičný vaľkový dom zachovať. Presvetlená veranda može slúžiť ako tzv. zimná záhrada. Kuchyňu je možné prepojiť s obývacou izbou čím dostaneme peknú, veľkú dennú miestnosť rozlohy zhruba 36m2. Medzi dennou a nočnou časťou - na mieste terajšej komory by sa vybudovala kúpeľňa. Na konci tejto jednodky by bola spálňa. Zadná časť domu má dalšiu samostatnú jednotku, ktorá má zvlášť vstup, prípadne by mohla byť prístupná aj zo "zimnej záhrady - verandy".
Zadná jednotka má dostatočnú plochu na vytvorenie kúpelne s toaletou, obývacej izby s kuchynským kútom a spáľne orientovanej do dvora. Pre lepšiu predstavu si pozriete vizoalizáciu - podľad z hora na zariadený podorys domu.
Na pozemku sa nachádza studňa, murovaná garáž s dieľňou, celopodpivničená letná kuchynka, drevená stodola susediaca s náraďovňou a 3 chlievy.
Na pozemku je vodomerná šachta, kanalizácia sa nachádza na asfaltovej príjazdovej ceste pred domom. V dome nie je zavedená kanalizácia a voda iba elektrina. Dom je možné kúpiť len na hotovosť nakoľko nedisponuje inž. prípojkami. Energetický certifikát nebol predložený.
Dom stojí na slnečnom rovinnom pozemku lichobežníkového tvaru rozmerov 32x62x21x85m. V prípade, že by ste sa rozhodli pre výstavbu nového rodinného domu šírka pozemku je 21m, čo je ideál na projekt domu bez kompromisov súviasicich s úzkymi pozemkami kde sa tradične takéto vidiecke domy stavali.
Okolie domu je kľudné, vidieckeho charakteru a domček sa dá krásne zrekonštruovať podľa predstáv nových majiteľov a využívať napr. na chalupárčenie, na výlety za poľovačkou, rybárčenie, pestovanie alebo len tak na relax.
Nehnuteľnosť osobne navštevujem, som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo na osobnej obhliadke. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na alebo na .






Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dolnom Chotáre

Pozícia realitnej ponuky

45.000,- €
Cena nehnuteľnosti 32.000,- € 377.000,- €
183 m²
Rozloha pozemku 65 m² 6060 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku183 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-41605 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny