PRENÁJOM OBCHODNÝCH PRIESTOROV - PEZINOK - GRINAVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Myslenická
194 m²
áno
pôvodný
áno
230/400V
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
2.000,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

299592x zobrazená v zozname / 20325x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

PRIESTORY V GRINAVE S MOŽNOSŤOU ODKÚPENIA


Vo výhradnom zastúpení ponúkame na prenájom (s možnosťou odkúpenia) obchodný priestor v rámci rodinného domu v Pezinku, miestna časť Grinava na hlavnej ulici. Rodinný dom je rozdelený na podnikanie - prízemie so samostatným bezbariérovým vstupom z ulice. Samotný dom bol kolaudovaný síce už v roku 2000, ale úplné dokončenie bolo zrealizované v roku 2018.

Obchodné priestory na prízemí sú napojené na všetky siete /voda, elektrina, plyn/ a majú vlastné merače.
Cena nájmu obchodných priestorov je 2000€/mesačne + energie /samostatné merače/.

Cena nájmu bytu je 1500€/mesačne vrátane energií.



Na poschodie vedie samostatný vstup /schodisko/ do bytu. Súčasťou bytu sú 4 samostatné izby, 2 kúpeľne /vaňa, sprchový kút/, jedna je prepojená so šatníkom. V byte na poschodí je elektrické podlahové kúrenie a elektrické radiátory, dom disponuje vlastnou fotovoltaickou elektrárňou, centrálnym vysávačom, kamerovým systémom a alarmom.

Súčasťou bytu je ďalšia malá bytová jednotka s kuchynkou slúžiaca na kanceláriu s výstupom na dvor, pod ktorou sa nachádza vnútorný bazén, ktorý je možné obnoviť.
Dom je postavený z kvalitných materiálov, podlahy kombinácia drevo, laminát, dlažba, nábytok na mieru.

Súčasťou domu je aj 2-garáž, s možnosťou parkingu viacero áut a prechodom do dvora. Záhrada okolo domu je okrasná s možnosťou veľkej realizácie podľa vlastnej predstavy, altánok, studňa.

V Grinave je základná občianska vybavenosť - potraviny, MŠ, ZŠ, poblíž sú nákupné centrá /Tesco, Kaufland, Lidl/, zástavka SAD, ŽSR pár metrov, ako aj výborná dostupnosť do Bratislavy.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Ponúkame bezplatne naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Bratislavskom kraji Vám určite prinesú kvalitné služby - zabezpečíme, že všetko prebehne k spokojnosti a bezpečnosti oboch zúčastnených strán. Veríme, že naše služby oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Pezinku na ulici Myslenická

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Myslenická v Pezinku v cene 2.000,- €/mes. je o 97 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Pezinku. Rozloha je o 60 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Pezinku.

Pozícia realitnej ponuky

2.000,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 550,- €/mes. 3.000,- €/mes.
194 m²
Úžitková plocha 66 m² 194 m²

Kontaktujte

Ing. Danica Tomašových

Ing. Danica Tomašových

hovorím po slovensky
0903765.. zobraziť 0903765918

TOREA reality, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TOREA reality, s.r.o.

M. R. Štefánika 33 (vchod z Farskej ul.), Pezinok 902 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha194 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Plynáno
Internettelefónna linka
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--334 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.