Dva samostatné areály pre ľahkú výrobu, skladovanie, administratívu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
Ulica.: Terézie Vansovej
9913 m²
áno
230/400V
áno
predaj - Obchodné priestory
od 733.500,- € znížená cena s prenosom daňovej povinnosti
Ponúknite vlastnú cenu

382632x zobrazená v zozname / 16850x zobrazená detailne / 391x zobrazená detailne tento mesiac

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka pozemkov

Číslo Rozloha pozemku Inž. siete Voda Elektrina Plyn Kanalizácia Cena Stav
HC - ul. Terézie Vansovej 3910 m² áno áno áno áno 733,500.00 € voľný
HC - Rozis CV2 6632 m² áno áno áno áno 1,620,000.00 € voľný

Popis projektu
Švédska spoločnosť Essity Slovakia, s.r.o. (pôvodne SCA Hygiene Products Slovakia, s.r.o.) je už roky jeden z lídrov v oblasti hygieny a drevospracujúceho priemyslu. Od roku 1992 je na mape jej významných „dcér“ aj slovenský závod v rožňavskom okrese a od roku 2012 aj ďalšia výrobná prevádzka v Hlohovci. Za 22 rokov spoločnosť dosiahla mnoho úspechov. Vybudovali nový závod s modernými halami, technológiami šetrnými k prostrediu s dôrazom na kvalitu. V súčasnosti sa výroba z Hlohovca presúva do nového areálu v Taliansku. Na Slovensku zostáva výroba už len v Gemerskej Hôrke. Do predaja sa tak dostávajú dva samostatné areály:
1. Administratívno-skladovo-výrobný areál na rohu ulíc Terézie Vansovej a Ľ. Zúbka
2. Výrobno-skladový areál na Kalinčiakovej ulici - Rozis CV2

Dva samostatné areály sa nachádzajú približne 500 m severne od centra Hlohovca, v prevažne rezidenčnej zóne. Hlohovec je menšie okresné mesto na Západnom Slovensku, ležiace 60 km severovýchodne od hl. mesta SR Bratislavy. Mesto Hlohovec má 20790 obyvateľov. Hlohovec sa nachádza na brehoch rieky Váh, v severnej časti Podunajskej pahorkatiny, na juhozápadnom okraji Považského Inovca. Západne od mestskej časti Šulekovo prechádza diaľnica D1, ktorá je dostupná po ceste II/513, smerujúcej na Nitru. Od Piešťan na Sereď vedie mestom cesta II/507. Z blízkeho železničného uzla v Leopoldove vedie Hlohovcom trať na Nitru, napojená na hlavnú trať Bratislava – Žilina. Hlohovec leží 22 km južne od Piešťan, 20 km východne od Trnavy, 20 km severne od Serede a 25 km západne od Nitry. Dôležité firmy: Saneca Pharmaceuticals, a. s. – výroba farmaceutických výrobkov Drumet – oceľové laná a drôty BEKAERT a. s. – výroba drôtu a oceľových kordov Faurecia Interior Systems, s.r.o. – výroba automobilových interiérov Vetter Slovakia, s.r.o. – baliareň sušeného ovocia a orechov Železnice Slovenskej republiky BAYERN CENTER HC, s.r.o. - predaj a servis vozidiel značky ŠKODA

Podrobné informácie

Výmera0 - 0 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievlastné vyhradené
Klimatizáciaáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-HC - matka ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

AB Contact, s.r.o.
Kukučínova 8, Piešťany 92101

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
0905645.. zobraziť 0905645074
backOFFICE.Sk