Trojizbový byt 2-1.2 v projekte VILLA RUSTICA - TERASY II. ETAPA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Martina Granca
71.45 m²
5
1
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
341.693,- €
Ponúknite vlastnú cenu

342x zobrazená v zozname / 6918x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

Byt sa nachádza v novom projekte VILLA RUSTICA - TERASY. Ide o trojizbový byt + KK na prvom podlaží s juhovýchodnou orientáciou. Byt pozostáva z predsiene, obývacej izby a otvorenej kuchyne s jedálňou, z dvoch spálni, kúpeľne a samostatnej toalety. Byt ponúka veľkorysú záhradnú terasu.
K bytu je potrebné zakúpiť parkovacie státie, cena parkovacieho státie je 17 400,-EUR.
Projekt Terasy je luxusná rezidencia s nadčasovým moderným dizajnom a vysokou architektonickou úrovňou. Ponúka zdravé a luxusné bývanie v dotyku prírody. V dvoch terasovitých vilách sú zakomponované byty so záhradnými terasami a krásnymi výhľadmi na Devínsku Kobylu a Malé Karpaty. Projekt VILLA RUSTICA – TERASY sa realizuje v kvalitnom štandarde. Všetky použité materiály, povrchové úpravy aj zariaďovacie predmety sú kvalitné, trvanlivé a priateľské k životnému prostrediu. Zariaďovacie predmety a obklady overených značiek. Všetko vhodne dopĺňajú francúzske okná, veľkoplošné otvárateľné zasklené steny a nadčasové zábradlia zabezpečia maximálny komfort, presvetlenie bytov a optické prepojenie interiéru bytu s okolitou prírodou a zeleňou na terasách.
VILLA RUSTICA – TERASY ponúkne v dvoch etapách spolu 45 bytov v 4 vilách, 96 parkovacích státí v podzemnej garáži. Kolaudácia Etapy I je naplánovaná v decembri 2022 a Etapy II v júni 2023.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Martina Granca

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Martina Granca v Bratislave - Dúbravka v cene 341.693,- € je o 53.266 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 39 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 18 trojizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-2-...

Pozícia realitnej ponuky

341.693,- €
Cena nehnuteľnosti 36.066,- € 573.065,- €
170.41 m²
Celková rozloha 56.75 m² 220.66 m²
71.45 m²
Úžitková plocha 56.75 m² 125.41 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha170.41 m²
Úžitková plocha71.45 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb3
Statuspredané
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2-1.2. ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny