EXKLUZÍVNE NOVÁ CENA!!! TUreality predaj 3izbový byt, balkón, Vysoké T

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Vysoké Tatry
70 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

66177x zobrazená v zozname / 3967x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3izbový byt s balkónom vo vyhľadávanej tatranskej osade - Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry.
Prejdite sa po nehnuteľnosti tu: https://youtu.be/i9JS1iUW7GA

3izbový byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a aj zmenou dispozície. Pozostáva z 3 rovnako veľkých izieb orientovaný na východ a západ. V obývačke je východ na balkón. 3izbový byt má samostatnú kúpelňu s vaňou a samostatnú toaletu s príručným umývadielkom. Kúrenie v byte je riešené plynovým kotlom Protherm, takže jeho intenzitu a aj teplú vodu si vyrábate podľa vlastných potrieb. Tým pádom sú aj náklady na správu bytu veľmi výhodné (plyn, elektrina, voda, fond opráv) 170Eur. Do bytu je zavedený optický kábel.

Bytový dom je zateplený, prešiel výmenou strešnej krytiny, stupačiek a inštaláciou presklenného výťahu. K bytu samozrejme prislúcha aj pivnica cca 2m2 v suteréne bytového domu. Energetický certifikát nebol dodaný. 3 izbový byt sa nachádza v príjemnej lokalite na trvalé bývanie. 5 minút pešo je základná škola, zastávka električky - Tatranská Lomnica, parkovanie je relatívne bezproblémové. Ideálne miesto pre rodinu alebo na trávenie voľných chvíľ priamo vo Vysokých Tatrách. Chcete vedieť viac? volajte na alebo na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu vo Vysokých Tatrách

Podrobné informácie

Rozloha pozemku70 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-45310 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.