TUreality ponúka na prenájom 2izbový apartmán, Vysoké Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
110 m²
neuvedené
úplne prerobený
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
600,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

98983x zobrazená v zozname / 4596x zobrazená detailne / 201x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na prenájom 2izbový apartmán. Hľadáte luxusné ubytovanie, ktoré by vyhovovalo vaším požiadavkám? Goralský apartmán je tou správnou voľbou. Určite vyhovie aj najnáročnejším.

Hľadáte luxusné ubytovanie, ktoré by vyhovovalo vaším požiadavkám ? Ak máte radi luxusné ubytovanie, Goralský apartmán je tou správnou voľbou. Určite vyhovie aj najnáročnejším. V malebnej obci pod Tatrami, Veľká Lomnica vám ponúkame na prenájom 2-izbový kompletne zariadený apartmán v štýle, ktorému neodoláte. Goralský apartmán je o ploche 110 m2, disponuje priestrannou obývacou izbou s rohovým sedacím gaučom, barovým pultom, jedálenským sedením, plazmou, domácim kinom, rádiom a trezorom. V spálňovej časti sa nachádza štýlová francúzska posteľ, vstavaná skriňa, pracovný kút, TV LED. Určite oceníte výstup zo spálne na terasu so sedením a na jazierko s vodopádom. Kuchyňa je kompletne zariadená elektrospotrebičmi (elektrický sporák s varnou platňou a rúrou, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, varná kanvica, mikrovlnná rúra, automatická práčka – Samsung). Kúpeľňa disponuje sprchovacím kútom, umývadlom, bidetom a pisoárom. WC je samostatné. Práčovňa s pračkou je samostatná. Celý apartmán je vkusne obložený borovicovým zrubom.

APARTMÁN SA PRENAJÍMA PRE MAX. DVE OSOBY (650 Eur/mesiac).

OBJEKT NIE JE VHODNÝ PRE RODINY S DEŤMI.



ZVIERATKO NIE JE MOŽNÉ UBYTOVAŤ.
Pre viac informácií nás kontaktujte na alebo telef. na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Popradi

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Popradi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-47...

Pozícia realitnej ponuky

600,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 800,- €/mes.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku110 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-47412 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.