TUreality Vám predá 3izbový byt, 2 balkóny, Vysoké Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Vysoké Tatry
77 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

78595x zobrazená v zozname / 3009x zobrazená detailne / 280x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj krásny, priestranný 3izbový byt s 2 balkónmi pod Štrbským plesom s úžasným výhľadom na panorámu Vysokých Tatier priamo z jedálne.

Predtým, než budete pokračovať v čítaní, pozrite si video z bytu a jeho okolia: https://youtu.be/b6AFR7HidSo


3izbový byt sa nachádza v bytovom dome s novým výťahom. Je dispozične riešený na nočnú časť s dvoma spálňami, kúpelňou s vírivou vaňou, samostatné WC a dennú časť s veľkou kuchyňou v drevenom dekore. Veľkou výhodou je špajza priamo pri kuchyni. Obývačka je prepojená s jedálňou a z oboch miestností sa môžete kochať výhľadom z 2 balkónov orientovaných jeden na západ a jeden na sever. 3 izbový byt je krásny, slnečný, vhodný nie len na trvalé bývanie, ale aj ako investícia na prenajímanie, alebo ako rekreačná nehnuteľnosť pre čas strávený vo Vysokých Tatrách. Svoje auto môžete nechať na veľkom parkovisku pri bytovke a cestovať zubačkou, ktorá je vzdialená minútu pešo. Bytový dom je obklopený zeleňou. K 3izbovému bytu prislúcha pivnica na prízemí. Energetický certifikát nebol dodaný. Pre viac informácií volajte na alebo píšte na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu vo Vysokých Tatrách

Podrobné informácie

Rozloha pozemku77 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48736 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.