Rezerve LUXUSNÝ KOMPLETNE ZARIADENÝ- 4 izbový apartmán s bazénom

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Ugljan
Lokalita.: Ugljan
109.85 m²
3
1
4
áno
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
407.314,- € bez DPH, v cene je zahrnuté komplet zariadenie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

194069x zobrazená v zozname / 26130x zobrazená detailne / 128x zobrazená detailne tento mesiac

4 izbový apartmán s kompletným zariadením. V cene je zahrnuté komplet zariadenie. Cena je bez DPH.

Luxusné kompletne zariadené apartmány s privátnym bazénom len kúsok od Slovenska!

Máte radi luxus, pohodlie a výnimočný oddych? Predstavujeme vám naše úplne nové apartmány s privátnym bazénom, nachádzajúce sa v dostupnej vzdialenosti zo Slovenska.

Plne zariadené apartmány so štýlovým dizajnom a moderným vybavením.
Súkromný bazén len pre vás a vašich blízkych - relaxujte v teple slnečných lúčov bez obmedzení.
Ideálna poloha - len krátky výlet od Slovenska, takže si môžete vychutnať oddych bez veľkého cestovania.
Nádherné pláže a prírodné scenérie - ponorte sa do krásy okolitej prírody a objavujte nové zákutia.
Či už hľadáte miesto pre romantickú dovolenku alebo rodinnú zábavu, naše apartmány sú pre vás tou správnou voľbou. Užite si maximálny komfort a súkromie, ktoré si zaslúžite.
Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes, aby sme vám mohli poskytnúť viac informácií a rezervovať váš vysnívaný pobyt. Poďte objaviť nový štandard luxusu a relaxácie v našich apartmánoch s privátnym bazénom!
Pre viac informácií a rezerváciu nás kontaktujte:

Nechajte sa hýčkať a zažite nezabudnuteľné chvíle v našich apartmánoch s privátnym bazénom. Vaša dokonalá dovolenka je na dosah!


Stavba pozostáva z dvoch samostatne stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a so spojeným podzemným parkovacím podlažím.

V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na každom nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa vstupuje zo spoločnej chodby so schodiskom a výťahom.

Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány výstupom a slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Z konštrukčného hľadiska objekt apartmánových domov a garáže pozostáva zo železobetónovej monolitickej konštrukcie.

Súčasťou vybavenia apartmánových domov bude aj spoločná terasa v záhrade a spoločný bazén veľkosti približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami.

Celý komplex bude chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších.
Menšie apartmány sú 3-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 64,88 m2 a s plochou terasy 12,76 m2, celková plocha apartmánu je teda 77,37 m2.*** Dispozícia je rozdelená na dennú a nočnú časť - v nočnej časti sa nachádzajú dve izby, WC s umývadlom a práčkou a kúpeľňa s vaňou, toaletou a umývadlom. V dennej časti sa nachádza kuchyňa s jedálenským stolom a obývacia izba s prístupom na terasu. Všetky terasy sa nachádzajú na severovýchodnej fasáde budovy, orientované sú smerom ku moru.

Väčšie apartmány sú 4-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 88,85 m2 a s plochou terasy 21m2, celková plocha apartmánu je teda 109,85 m2.*** Tento typ apartmánu má dve nočné časti a jednu dennú časť. Hlavná nočná časť pozostáva z dvoch samostatných izieb a dvoch menších kúpeľní, ktoré sú vybavené WC, umývadlom a sprchovacím kútom. Práčka sa nachádza v uzavretej prechodnej predsieni. Denná časť pozostáva z kuchyne s jedálňou a obývacej izby s prístupom na terasu. Tretia spálňa je prístupná z obývacej izby, má taktiež prístup na terasu a má samostatnú kúpeľňu s vaňou, WC a umývadlom.

Súčasťou vybavenia apartmánových domov bude aj spoločná terasa v záhrade a spoločný bazén veľkosti približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami.
K apartmánu je potrebné si kúpiť garážové státie a pivničnú kobku

viac info na www.dep-apart.eu

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

407.314,- €
Cena nehnuteľnosti 311.821,- € 419.272,- €
109.85 m²
Celková rozloha 77.34 m² 109.85 m²

Kontaktujte

Mgr. Jana Besedova

0905241.. zobraziť 0905241618

KAMI PROFIT, s.r.o.

Pri starom letisku 17, Bratislava 831 07

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha109.85 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-B1 Ugljan Chorvátsko ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny