BÝVANIE V STAROM MESTE: ŠTVORIZBOVÝ BYT V NOVOSTAVBE NA PRENÁJOM

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: 29. Augusta
86 m²
3
2
4
áno - 1 auto
áno
prenájom - 4-izbový byt - Novostavba
1.600,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

110623x zobrazená v zozname / 19291x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

UNIKÁTNOSŤ STAROMESTSKÉHO BÝVANIA V KVALITNEJ MODERNEJ ŠTVORIZBOVEJ NOVOSTAVBE PRIAMO PRI MEDICKEJ ZÁHRADE S PARKOVACÍM STÁTIM NA PRENÁJOM

Priestranný & moderný štvorizbový byt, o výmere 86 m2, s loggiou, o celkovej výmere 7 m2, sa nachádza na 2/3 poschodí vo veľmi dobre situovanej lokalite Starého mesta – Ul. 29. Augusta.

Dispozičné riešenie bytu:


Vstupná hala s videovrátnikom
Spálňa 1 s výstupom na loggiu
Veľkorysá obývacia izba spojená s priestrannou kuchyňou & s výstupom na loggiu

Samostatný šatník


Samostatná toaleta s umývadlom
Kúpeľňa s toaletou, dvojumývadlom & vaňou

Spálňa 2


Spálňa 3

Nadštandardný štvorizbový byt z najkvalitnejších materiálov disponuje drevenými parketami, hliníkovými oknami s trojsklom, interiérovými dverami v nadštandardnej výške, bezpečnostnými & protipožiarnými vchodovými dverami, podlahovým kúrením, chladiacim a oteplovacím zariadením & centrálnym termostatom.

Byt je zariadený novým nábytkom (manželská posteľ, nočné stolíky, skriňa, jedálenský stôl so stoličkami, obývačkova stena, televízor) a novou kuchynskou linkou vybavenou všetkými vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, sklokeramická varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou).

Exkluzívny štvorizbový byt sa prenajíma za celkovú cenuEUR 1.600,-/Mesiac +EUR 300,-/Energie inkl. parkovacie státie v podzemnej garáži, internet a TV (Orange) & zariadenie podľa vlastnej potreby.

Exkluzívny byt sa nachádza v lukratívnej polyfunkčnej novostavbe Medický Park z roku 2016, ponúkajúci relax & zároveň historické centrum mesta na dosah s kompletnou občianskou vybavenosťou, v tesnej blízkosti sa nachádza kaviareň, obchod Billa a Tesco, Obchodná ulica, FaxCopy, univerzity, Medická záhrada & jednoduché napojenie na MHD.

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

Platby pri podpise nájomnej zmluvy:


- 1. nájom =>EUR 1.900,-
- Depozit =>EUR 1.900,-
- Provízia pre RK =>EUR 1.600,-

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici 29. Augusta

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici 29. Augusta v Bratislave - Staré Mesto v cene 1.600,- €/mes. je o 130 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 58 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

1.600,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 1.000,- €/mes. 4.100,- €/mes.
93 m²
Celková rozloha 93 m² 328 m²
86 m²
Úžitková plocha 86 m² 240 m²

Kontaktujte

Martina Miklenčičová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha93 m²
Úžitková plocha86 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb4
Statusprenajaté
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--302 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny