Útulný 1 izbový byt, Bratislavská ulica, Záhorská Bystrica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom útulný 1 izbový byt v novostavbe Rezidencia Záhorská, na Bratislavskej ulici v Záhorskej Bystrici. Nachádza sa na 3/3 v bytovom dome s výťahom. Má plochu 35 m2 s 2 malými balkónmi a 1 francúzskym a malou pivnicou v suteréne bytového domu. Je orientovaný na juhozápad s klimatizáciou a čiastočne vnútornými zatemňovacími roletami.
STAV BYTU:
Byt ponúka príjemné bývanie, aké novostavba môže poskytnúť. Má plávajúce podlahy, dlažbu, kuchynský kút vybavený peknou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, chladnička, elektrická rúra s varnou doskou). Kúpeľňa je spojená s WC a s práčkou. V chodbe je veľký Rolldoor. Prenajíma sa zariadený nábytkom - pohodlný rozkladací gauč (2-lôžko) vhodný na každodenné spanie.
Byt je voľný od 1.1.2019, je vhodný na dlhodobý prenájom pre jednotlivca alebo pár,bez zvierat a nefajčiari.
Cena prenájmu: 310.-€ mesačne + 100.-€ energie a internet / pre 1 osobu, alebo 140.-€/ pre 2 osoby.
PLATBY:
Depozit: 410.-€/ 450.-€, nájom : 410.-€/450.-€, provízia pre RK : 310.-€
LOKALITA:
Tichá a pokojná lokalita poskytuje bývanie ako na vidieku. 4 min. od zastávky autobusu, ktorý je priamy spoj do centra mesta (20 min) a lenpár krokov od príjemnej vinotéky a kaviarne.Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD),možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v blízkom okolí Bratislavy.

Podobné realitné ponuky