Útulný 2-izbový byt v Devínskej Novej Vsi ihneď k dispozícii

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame exkluzívne na prenájom útulný a zariadený 2-izbový byt s dostatkom úložného priestoru v Devínskej Novej Vsi na ulici Jána Smreka.
V dome je nový výťah. Spálňa je samostatná. V byte je dostatok úložného priestoru. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.

VÝHODY:
Slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica. Blízka dostupnosť závodu Volkswagen. Voľný ihneď.
Cena 700 € vrátane energií, Internetu a TV. Záujemca platí jednomesačné nájomné, províziu a kauciu vo výške mesačného nájmu.
Majitelia uprednostňujú dlhodobý prenájom pre pracujúceho jednotlivca alebo pár - nefajčiarov bez domácich zvierat.
Dostatok parkovacích miest pred domom.

LOKALITA
Lokalita je vynikajúco napojená na existujúcu občiansku vybavenosť mestskej časti Devínska Nová Ves s výbornou dostupnosťou MHD do mesta.
V blízkej dostupnosti bytového domu sa nachádza moderné nákupné centrum BORY s obchodmi, bankami, kaviarňami, reštauráciami, posilňovňou, plavárňou a kinom.
Do 10 minút jazdy autom sa nachádzajú 2 golfové ihriská, jazdecký areál a zimný štadión.
Lokalita je obkolesená lesmi Devínskej Kobyly a Malých Karpát s množstvom turistických a cyklystických chodníkov, ktoré Vás dovedú k Cyklomostu Slobody, ktorý spája Devínsku Novú Ves s areálom rakúskeho zámku Schlosshof, alebo okolo zaujímavej lokality Sandberg do turisticky atraktívnej mestskej časti Devín.

Podobné realitné ponuky

Bory:Na prenájom úplne nový, elegantný 2i byt/eng.text inside
Prenájom 690,- €/mes.
Bory:Na prenájom úplne nový, elegantný 2i byt/eng.text inside

Ponúkame na prenájom úplne nový, architektom kompletne zariadený, elegantný, 2-izbový byt, ktorý sa nachádza ako blízkosti prírody, tak i s dobrým prístupom do mesta, v nadštandardnom rezidenčnom a modernom komplexe...

2-izbový byt 63 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Dominika Tatarku
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Bory:Na prenájom úplne nový, elegantný 2i byt/eng.text inside 690,- €/mes. 2-izbový byt 63 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Dominika Tatarku
prenájom