ÚTULNÝ 3-IZBOVÝ RODINNÝ DOM NA PRENÁJOM - BAŠKA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Petersen Realitný servis Vám so súhlasom majiteľa na prenájom ponúka útulný 3-izbový rodinný dom v obci Baška (5km od Košíc). Dom s výmerou 85m2 sa prenajíma kompletne zariadený - chladnička, práčka, rúra, mikrovlnná rúra, TV...
Na prvom poschodí rodinného domu sa nachádza vstupná chodba s uložným priestorom, plne funkčná kuchyňa prechodná s obývacou izbou, vkusná kúpeľňa s vaňou a toaletou. V obývacej časti domu Vás poteší funkčný krb a taktiež výstup na zimnú terasu s grilom. Točitým, dreveným schodiskom sa dostanete na druhé poschodie domu, kde sa nachádzajú dve nepriechodné spálne a toaleta.
Dom je napojený na kanalizáciu a na obecnú vodu (el. boiler). Plyn nie je zavedený, vykurovanie je elektrické alebo tuhým palivom v krbe, čo umožňuje zníženie energíí.
Bonusmi tejto nehnuteľnosti sú: veľká záhrada plná ovocných stromov, miesto pre záhradné práce a sadenie, vonkajšia šopa a drevárka, dve súkromné parkovacie miesta pred domom a množstvo úložného priestoru v dome.
Tiché a bezpečné okolie ponúka detské ihriská, multifunkčné športové ihriská, obchody, podniky a zastávku MHD so spojom priamo do Košíc alebo na vodnú nádrž Bukovec.
Rodinný dom je voľný a pripravený k nasťahovaniu ihneď. Je vhodný pre páry alebo rodinu s deťmi.
Energetický certifikát nie je k dispozícii.
Cena prenájmu je 600€/mesiac + energie a internet 100€/mesiac. Požaduje sa jednomesačný vrátny depozit. V dome niesú povelené psy a mačky.
Terasa: Áno
Šopa: Áno
Drevárka: Áno
Internet a TV: Áno
Zvieratá: Nie
©️ Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Petersen Realitný Servis.

Podobné realitné ponuky