REZERVOVANÉ | Babony TRE | Útulný rodinný dom v Tomašove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Tomášov
Ulica.: Veterná
92 m²
403 m²
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

64360x zobrazená v zozname / 5862x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

Výnimočná ponuka - útulný rodinný dom s upravenou záhradou

Ponúkame na predaj útulný samostatne stojaci rodinný dom v obci Tomášov, ktorý bol pôvodne postavený ako trojizbový, po úpravách je prerobený na priestranný dvojizbový. Nehnuteľnosť prešla rozsiahlou rekonštrukciou a k domu je vypracovaný kompletný projekt na nadstavbu tak, aby z nehnuteľnosti vznikol 5 izbový nízko-energetický moderný rodinný dom.

Rodinný dom sa skladá z veľkej obývačky spojenej s kuchyňou, spálne, chodby a kúpeľne. Kuchynská časť bola pred 3 rokmi vybavená modernou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi. V miestnostiach je laminátová podlaha vyššej triedy, na chodbe a v kúpeľni je dlažba s podlahovým kúrením. Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, plyn, mestskú vodu, kanalizáciu a optický internet.
Na pozemku veľkosti 403 m2 sa nachádza okrem domu aj zateplená a podpivničená letná kuchyňa o výmere 20m2, ktorá má široké možnosti využitia – úložný priestor / pracovňa / garáž pre motorky. Okrem letnej kuchyne je na pozemku aj prístrešok na uloženie záhradných potrieb. K dispozícii je aj vlastná studňa s čerpadlom napojeným na automatický závlahový systém a tryskami rozmiestnenými po celej záhrade. Rodinný dom ponúka príjemnú slnečnú terasu s výhľadom na záhradu s upravenou zeleňou, ktorá poskytuje pocit súkromia.

Lokalita:



Obec Tomášov svojím umiestnením zabezpečuje maximálne súkromie a pokoj, no zároveň v nej nájdete kompletnú občiansku vybavenosť . Dom je situovaný v blízkosti kaštieľa Art Hotel Tomášov. Vďaka výhodnej polohe domu ste autom za 4 minúty na obchvate D4/R7, a do centra Bratislavy sa dostanete za menej ako 18 minút.

Cena je konečná cena, zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti.



Na vyžiadanie klienta zašleme videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaiging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Tomášove na ulici Veterná

Inzerovaný rodinný dom na ulici Veterná v Tomášove v cene 199.000,- € je o 665.548 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Tomášove. Rozloha je o 122 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Tomášove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Tomášove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-24...

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
403 m²
Rozloha pozemku 80 m² 15341 m²
92 m²
Zastavaná plocha 42 m² 756 m²
403 m²
Celková rozloha 70 m² 7600 m²
92 m²
Úžitková plocha 1 m² 100121 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku403 m²
Zastavaná plocha92 m²
Celková rozloha403 m²
Úžitková plocha92 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-244 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny