ÚŽASNÁ PODNIKATEĽSKÁ PRÍLEŽITOSŤ V SRDCI ŠARIŠA.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Hlavná ulica
640 m²
405 m²
3
verejný vodovod
áno
230V
áno
áno
predaj - Zvláštne nehnuteľnosti
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

40007x zobrazená v zozname / 4201x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

LT-EUGroup, s.r.o ponúka exkluzívny polyfunkčný dom (obchodný priestor, priestor služieb a obytný priestor),ktorý sa nachádza priamo v srdci Šariša - Prešov, ulica Hlavná 41. Tento priestor je zaujímavý preto lebo ponúka vynikajúce podmienky na podnikateľskú činnosť, ale aj na bývanie. Okrem iného je to pamiatkový a kompletne zrekonštruovaný objekt čo len zvyšuje jeho hodnotu.
Táto budova sa skladá z 3 poschodí, altánok, pristavba reštaurácia a zrekonštruovaná pivnica na vináreň a plus vonkajšie parkovanie.Celkovo zastavaná plocha je 640m2 a rozloha pozemku je 405m2.
Vstup do budovy je možný z námestia mesta Prešov alebo zo zadnej strany budovy kde sa nachádza aj vonkajšie parkovisko. Pri vstupe do budovy Vás privíta krásny reštauračný priestor s hristorickým stropom,ktoré zdobia gotické klenby. Priestor je spestrený napadnými stolmi a stoličkami, ktoré iba podčiarkujú jedinečnosť priestoru. Z týchto reštauračných a kaviarenských priestorov sa presunieme do nádhernej terasy s altánkom a krbom kde si môžete vychutnávať atmosféru daného miesta. Terasa s altánkom je vybavená ručne kovanými stolmi a stoličkami, ktoré zvýrazňujú dekor. Reštauráčné a kaviarenské priestory su kompletne vybavené vzduchotechnikou, kuchyňou a toaletami. Okrem týchto priestorov sa nachádza v danej budove historická pivnica, ktorú majiteľ premenil na 2 podlažnú vináreň,ktorá dýcha históriou daného mesta.
Tento pamiatkový priestor má 3 poschodia,na ktorých sa nachádzajú 3- 2-1-izbové byty, ktoré sú kompletné zariadené. Tieto byty sa môžu použiť na podnikateľské účely alebo na vlastné bývanie záleži od nového majiteľa.

Cena dohodou. Viac informácii na alebo na tel.čisle .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja zvláštnej nehnuteľnosti v Prešove na ulici Hlavná ulica

Kontaktujte

PhDr. Lenka Čech

hovorím po slovensky Hablo español mluvim česky I speak english
+421903.. zobraziť +421903252202

LT - EU Group s. r. o.

LT - EU Group s. r. o.

Dulovo námestie 5/A, Bratislava 821 08

0903.. zobraziť 0903252202 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku405 m²
Zastavaná plocha640 m²
Počet poschodí3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.