Úžasný vidiecký dom s krásnou záhradou u našich susedov kúsok od Győru

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte naozaj výnimočný dom a uvažovali ste už aj nad tým, že by ste skúsili život u našich maďarských susedov ?

Exkluzívne ponúkame na predaj úžasný vidiecky dom za našimi hranicami v malebnej dedinke Győrújbarát, ktorá sa nachádza priamo pri Győri a do Bratislavy nám trvá cesta približne hodinu.

Dom je postavený na krásnom, oplotenom pozemku s výmerou 2331m2, je naozaj priestranný s úžitkovou plochou 183m2 a je obklopený veľkorysou terasou s rozlohou 92m2.

Cez vstupné dvere sa dostaneme cez menšiu predsieň priamo do obývacej časti. Víta nás veľmi útulná obývacia izba zariadená vo vidieckom štýle, ktorá je prepojená s kuchyňou.
Ozajstnou perlou tohto domu je kuchyňa, kde nás privíta jedinečná kombinácia ešte stále funkčnej piecky a kuchynskej linky, ktorá zároveň spĺňa aj tie náročnejšie očakávania – máme tu rúru, keramickú varnú dosku, umývačku riadu v kombinácii s veľmi peknou linkou. Za kuchyňou máme aj odkladací priestor na čerstvo zavarené džemy z ovocia priamo z vlastnej záhrady a veľkú americkú chladničku.

Na prízemí máme takisto aj toaletu, ktorá je spojená aj s kúpeľňovou časťou so sprchovým kútom.

Na poschodí sa nachádza spálňa, ďalšia kúpeľňa, dve menšie izby a obývací priestor bol rozšírený aj o podkrovie, kde sa nachádza ďalšia obývacia izba resp. pracovňa.

Vykurovanie je riešené formou krbu s rozvodom teplého vzduchu, teplá voda je zabezpečená formou zásobníka na teplú vodu (bojler).
Dom bol v priebehu posledných 5 rokov kompletne zrekonštruovaný.

Pozemok je členitý, s terasami s menším prevýšením, obklopený so zeleňou z každej strany. Z časti tu máme okrasnú záhradu na príjemné posedenie priamo v prírode, v záhrade sa nachádzajú ovocné stromy a máme tu aj úžitkovú záhradu, kde si viete vypestovať vlastnú bio zeleninu a ovocie. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa na polievanie záhrady.
Priestor pred domom nám umožní veľmi dobré parkovanie priamo na pozemku, vstupná brána funguje na diaľkové ovládanie.

Podobné realitné ponuky

V prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom
Predaj 250.000,- €
V prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom

Rodinný dom na predaj v GyőrV prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom15 km od Győru, vo vnútrozemí Nyúlu, v krásnom prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom Nettó 99...

Rodinný dom 3919 m2 Nyúl