V PONUKE NA PREDAJ POZEMOK V TRENČ. TEPLICIACH S VÝMEROU 779 M2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Teplice
779 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

34585x zobrazená v zozname / 2952x zobrazená detailne / 163x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj exkluzívny stavebný pozemok v Trenčianskych Tepliciach s výmerou 779 M2. V žiadanej lokalite zvaný Machnáč. Pozemok je mierne svahový, je široký 27M2 X 32M2, nie je oplotený, ale z časti ohradený kmenným plotom, je stavebný, a na pozemku sa nachádzajú všetky IS. Kanalizácia, voda, plyn a elektrika. V blízkosti pozemku je kompletná občianska vybavenosť. Odporúčam vidieť. Energetický certifikát nebol predložený, pre viac informácii ma kontaktujte na t. č., alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Trenčianských Tepliciach

Rozloha pozemku na bývanie 779 m2 je o 428 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Trenčianských Tepliciach.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku779 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48792 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.