Veľká klimatizovaná kancelária v Dúbravke, 55m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Drobného
55 m²
5
1
1
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - Kancelárie
550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

47441x zobrazená v zozname / 6065x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom klimatizovanú kanceláriu v administratívnej budove na Drobného ulici v Bratislave -Dúbravke. Kancelária sa nachádza na prvom poschodí, (nie prízemie) päťposchodovej budovy. Na pôdoryse je to kancelária S10 alebo S11.Kancelária má vlastné umývadlo, klimatizáciu. Sociálne zariadenia sú na chodbe. V budove sa nachádza jedáleň, stála služba SBS, parkovanie je verejné a dobre dostupné, možnosť prenájmu vlastného státia za 40,-€ mesačne v stráženom areáli objektu. Počas doby nájmu Vám vieme poskytnúť možnosť sídla vašej spoločnosti.

Cena je 550,-€ mesačne, zahŕňa nájom aj energie. Doba nájmu je minimálne 1 rok.
Pri podpise zmluvy sa hradí prvý nájom a depozit, províziu RK neplatíte.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Dúbravka na ulici Drobného

Inzerovaný kanceláriu na ulici Drobného v Bratislave - Dúbravka v cene 550,- € je o 67 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 120 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 kancelárií v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-ph...

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Úžitková plocha55 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ph-18 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.