VEĽKÁ RODINNÁ VILA NA OBROVSKOM POZEMKU V BLÍZKOSTI CENTRA KOŠÍC

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MF group v spolupráci s EDREY Real Estate Vám ponúka na predaj honosný 6 izbový rodinný dom na krásnom, veľkom a tichom pozemku o rozlohe 3180 m2 ktorý sa nachádza iba pár minút autom od historického centra Košíc. Nehnuteľnosť má dva nadzemné podlažia a je sčasti podpivničená. Na pozemku figuruje aj prístavba ktorá obsahuje veľkú dvojgaráž, skleník a veľké priestory ktoré je možne všestranne využiť ako záhradné centrum, sauna či sklad.

Pri vstupe do domu vás očarí veľkorysá terasa z ktorej sa dostanete do predsiene. Ďalej nasleduje priestranná obývačka s krbom, dve spálne, dve kúpeľne, kuchyňa a špajza. Schodisko je situovane ako samostatná hala a obsahuje aj ďalší samostatný vstup do domu zo zadnej časti záhrady. Druhé poschodie obsahuje tri spalne, predpripravenú kuchyňu, obrovskú obývačku s výstupom na terasu, šatník, kúpeľňu a samostatné WC. V pivnici domu sa nachádza vlastná studňa, skladovacie priestory a kotolňa.

Tuto nehnuteľnosť je možné využiť aj ako spojenie podnikania s bývaním či viacgeneračného rodinného bývania. Veľkými plusmi sú hlavne obrovský pozemok s vlastným sadom a lesíkom, veľmi nízke mesačne náklady a prístup do centra mesta.

V cene sú zahrnuté služby ponúkané EDREY Real Estate/MF group vrátane kompletného právneho servisu, finančného servisu či katastrálnych poplatkov.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Vyšné Opátske