Veľký, slnečný 2 izbový byt, Trenčín, Piešťanská ulica, 80 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
80 m²
1
1
2
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
Cena v RK prijateľná cena - dohoda možná, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

109517x zobrazená v zozname / 5973x zobrazená detailne / 187x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte byt ktorý je ZAUJÍMAVÝ, NADŠTANDARDNÝ a v PRÍJEMNOM prostredí, "na skok" od centra mesta, blízko zelene, cyklotrasy a Váhu, dávame Vám do pozornosti veľmi pekný, priestranný, slnečný dvojizbový byt v kompletne zrekonštruovanom malom bytovom dome.

Byt je porovnateľný s novostavbou, má 80 m2, prislúcha mu veľká "pivnica" - odkladacia miestnosť na poschodí. Nehnuteľnosť prešla KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU "do špiku kosti" - od rozvodov elektriny a vody, odpadov, podláh, stien, dispozície, zateplenie domu, nábytok robený na mieru. Veľmi zaujímavé sú vysoké stropy ako pozostatok pôvodnej stavby z roku 1946, ktoré dávajú bytu neskutočnú svetlosť a útulnosť. Zmena dispozície umožnila že v byte je okrem WC v kúpeľni taktiež samostatné WC s umývadlom (2X WC). Gazdinky ocenia veľkú komoru s oknom vedľa kuchyne. Po dohode so spoluvlastníkmi bytov v bytovom dome (iba 7 bytov) možnosť využívať malú záhradku za domom s altánkom. VLASTNÉ VYKUROVANIE zabezpečí nižšie náklady na bývanie, ktoré sú momentálne cca 140 eur (2 osoby). V byte zavedený optický internet. Cena za byt 148.000,- Eur. Možnosť dokúpiť parkovacie miesto, ktoré je vyznačené a vedené samostatne na liste vlastníctva vo výlučnom vlastníctve za cenu 9.990,- Eur.

Ak hľadáte nehnuteľnosť blízko kompletnej občianskej vybavenosti a kúsok od centra mesta a chcete sa len nasťahovať bez akýchkoľvek ďalších investícii, je táto ponuka práve pre Vás. Cena nehnuteľnosti je kompletná a zahŕňa všetky náklady spojené s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti, vrátane kompletného právneho servisu. Bezplatné finančné poradenstvo a vybavenie financovania pri potrebe úveru na kúpu. Obhliadku nehnuteľnosti zabezpečíme podľa dohody. Kontaktujte makléra: tel.: , mail: Ing. Zuzana Mangundová.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne

Rozloha je o 23 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-180631 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.