Veľkometrážny 4i byt, 155m2, terasa, Štefániková ul., BA -Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Štefánikova
154.6 m²
4
4
4
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
530.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

330679x zobrazená v zozname / 15974x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny 4 izbový byt, výmera až 154,6 m2, terasa 6 m2, ktorý sa nachádza na 4. poschodí v historickej budovy v centre na Štefánikovej ulici.

DISPOZÍCIA


Jedná sa o podkrovný byt, ktorý vznikol ako nadstavba v roku 2006, je na 4. poschodí bez výťahu. Pozostáva z dennej zóny orientovanej na východ a oddychovej zóny orientovanej na západ. Pozostáva z haly, kuchyne spojenej s jedálňou, s obývačkou a vstupom na logiiu, z 3 spální, z 2 kúpeľní (1x vaňa, umývadlo, WC a bidet; druhá kúpeľňa - sprchový kút, umývadlo so skrinkou, práčka a kotol na ohrev vody) a samostatné WC. Z terasy orientovanej na juhovýchod je nádherný výhľad na centrum mesta.

POPIS BYTU A VYBAVENIE


Byt sa ponúka kompletne zariadený a vybavený kuchynskými spotrebičmi. Na mieru robená kuchynská linka je vybavená zabudovanými spotrebičmi: elektrická varná doska zn. Gorenje, digestor zn. Mora, el. rúra zn. Gorenje, umývačkou riadu zn. Gorenje, chladničkou s mrazničkou zn. Gorenje, mikrovlnkou zn. Moulinex. V byte sa nachádzajú bezpečnostné dvere zn. Sherlock, z východnej strany sú plastové okná so sieťkami a roletami, so západnej strany sú protihlukové strešné okná zn. Fakro, na podlahách je laminátová podlaha, na stenách sú omietky. V obytnej dennej zóne sú 2 klimatizačné jednotky zn. DAIKIN, ktoré postačujú na celú výmeru bytu 160 m2. V byte je zavedený internet a káblová televízia. Vlastné plynové vykurovanie a príprava TÚV prostredníctvom kotla Panther.

Na rovnakom poschodí sa nachádza ešte jeden 3 izbový byt s výmerou 120 m2, ktorý je taktiež na predaj. Môžete bývať a podnikať na jednom mieste. Pre viac informácií kontaktujte realitného makléra.

NÁKLADY NA BÝVANIE: 150EUR (z toho nájomné 84EUR, elektrina 40EUR, Plyn 25EUR, RTVS 5EUR).

BYTOVÝ DOM


Jedná sa o historickú budovu, ktorá bola daná do užívanie v r. 1914. Vstupná hala bytového domu je reprezentatívne riešená s klenbovým stropom výšky 4,7 m a šťukovou výzdobou stien. Fasáda domu je rekonštruovaná v pôvodnom štýle. Vstupné dvere sú drevenné, otvárateľné cez elektrický vrátnik. Bytový dom nemá vypracovaný energetický certifikát.

PARKOVANIE


K dispozícií sú vonkajšie parkovacie státia dostupné na parkovaciu mestskú kartu.

LOKALITA


Byt je napriek svojej polohe veľmi tichý a ponúka unikátne bývanie v centre mesta. Občiansku vybavenosť je nadpriemerná, množstvo kaviarní, reštaurácii a služieb v pešej dostupnosti. Iba 5 minút od bytového domu sa nachádza prezidentská záhrada s množstvom zelene. Verejná doprava len pár metrov od domu.

Cena : 530.000,-EUR vrátane kompletného realitného a právneho servisu.

Zaujala Vás táto nehnuteľnosti? Neváhajte nás osloviť, radi Vám ju predstavíme osobne!

@priestranný @kúpeľna 2x @výhľad
@1 nové
@2 PODKROVIE

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Štefánikova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Štefánikova v Bratislave - Staré Mesto v cene 530.000,- € je o 139.563 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 29 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-57...

Pozícia realitnej ponuky

530.000,- €
Cena nehnuteľnosti 320.000,- € 2.250.000,- €
159.8 m²
Celková rozloha 89.05 m² 263.5 m²
154.6 m²
Úžitková plocha 98.7 m² 263.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha159.8 m²
Úžitková plocha154.6 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-579894 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny